Economic

Ambalajul de carton este reclama directă pentru afacerea dumneavoastră

Când ați vizionat ultima dată un film fără a fi întrerupt de foarte multe de reclame la fiecare 20-30 de minute? Fiecare reclamă te invită să cumperi ceva.

Reclamele sunt asemeni unor cutii colorate. De exemplu, daca aceasta cutie este de culoare verde, ea iti va aminti de natură. Unele cutii carton sunt dintr-un material ecologic, altele din materiale lucioase care îți amintesc de lucruri scumpe, exclusiviste sau care ies în evidență. Unele dintre ele sunt mate și emană simplitate și eleganță sau te duc cu gândul la ceva rustic.

Un produs, oricât ar fi de bun, riscă să fie vândut foarte greu si sa stea mai mult pe raft dacă nu este ambalat într-o cutie frumoasă.

Cutiile de carton sunt ambalajul perfect

În calitate de producător de ambalaje din carton, Mapa Rom Invest fac tot posibilul pentru a crea „îmbrăcămintea” de care clienții dumneavoastră au nevoie pentru ambalarea produselor.

Mapa Rom Invest acordă atenția cuvenită fiecărui produs și veți și surprinși de cele mai bune soluții pentru a-l evidenția prin ambalajul potrivit: formă, culoare și dimensiune.

În funcție de dimensiunea și greutatea produsului, este folosit carton ondulat III (CO3) sau carton ondulat de tip V (CO5) de înaltă calitate, ceea ce vă va permite din nou să acordăți mai multă atenție îngrijirii produsului dumneavoastră.

Pe site-ul Mapa Rom Invest https://maparom.ro, poți alege pachete care au fost create în funcție de o biectul transportat, sau cutii care va reprezintă și va fi personalizată în funcție de produsul și firma dumeavoastră.

Indiferent de industria în care operați, cu siguranță aveți nevoie de cutii de carton, dacă nu pentru produsul în sine, atunci pentru depozitare sau expediere. Nu ne vom lăuda cu cât de puternice sunt sau cât de bine sunt făcute, aceste lucruri rămân la latitudinea dumneavoastră după ce le încercati.

Feedback-ul clienților este foarte important și astfel există loc de îmbunătățire. Trebuie să aveți încredere în Mapa Rom Invest pentru a lucra în această direcție.

Afacerea dumneavoastră are nevoie de un producător de ambalaje din carton?

Daca afacerea dumneavoastra are nevoie de un anumit producator de ambalaje de carton, află chiar aici, la un click distanță.

Acum tot ce va rămâne de făcut este să contactați Mapa Rom Invest și să aflați ce tip de cutie vi se potrivește.

Îmbunătățiți starea produselor, împachetându-le artistic sau asigurându-vă că sunt expediate în siguranță în cutii  marca Mapa Rom.

Cutiile de carton obisnuite sunt de neînlocuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati catalogul vast care va permite să alegeți cutia care se potrivește nevoilor dumneavoastră, cum ar fi: cutie tip folder și tip slide.

Cutiile gata făcute sunt versatile și pot avea diferite forme, compartimente și dimensiuni. Există și cutii de mari dimensiuni special create pentru transportul televizoarelor, laptopurilor, frigiderelor, aragazelor. Acestea ofera protecție și transport pentru aspiratoare, iar lista ar putea continua. Orice lucru care ar putea fi deteriorat, trebuie să fie depozitat sau expediat într-o cutie de carton.

Cutiile sunt confectionate din materiale reciclabile iar cutiile de carton care au fost utilizate vor fi returnate în procesul de producție a cartonului.

 

 

Articole similare