Economic

Experimentează palpitant Desert Safari și Dhow Cruise Dinner în Dubai

Unele dintre cele mai palpitante experiențe pe care le poți avea în Dubai sunt acelea pline de adrenalină din safariul în deșert și croaziera Dhow Cruise Dubai Marina. Magia deșertului din Dubai se poate simți în astfel de călătorii în Desert Safari Dubai, unde nimic nu se compară cu fiorul de a vedea deșertul și de a trăi în centrul unei imense întinderi de nisip portocaliu-roșiatic.

Experimentează peisajul deșertului ca un adevărat beduin în Dubai și călătorește palpitant la bordul unui vehicul off-road în Dubai Desert Safari. Alege acest safari în deșertul arab, cu cină și spectacol senzațional, pentru că aici toate atracțiile din Dubai sunt de neuitat.

Ghidul tău te va duce peste dunele impresionante în acest desert safari și vei putea trăi o adevărată aventură, plină de peripeții și adrenalină. Călătoria va include o aventură extraordinară cu un Land Cruiser 4×4, Dune Bashing, plimbări cu simpaticele cămile pe dune, sandboard pe nisip, cină cu mâncare tradițională și grătar sub cerul înstelat, photo-op cu haine tradiționale arabe Kandura și Abaya, tatuaj tradițional cu henna pe bază de plante, Hubbly Bubbly și multe altele.

Dacă vrei să ai cea mai magică seară în Dubai, alege să faci o croazieră în jurul portului de agrement, cu Dhow Cruise Dubai. Această croazieră de seară, cu o barcă dhow de lux și cină de tip bufet, este cu siguranță o activitate de top în destinația aleasă și o experiență palpitantă.

Fără îndoială, Dubai Marina este una dintre cele mai plăcute zone ale Dubaiului. Aici, poți vedea priveliști de neuitat, o mulțime de zgârie-nori, numeroase hoteluri și clădiri impresionante. Înălțimea blocurilor tip zgârie-nori creează un peisaj metropolitan senzațional. În această croazieră, poți vedea și surprinde în fotografii cele mai înalte turnuri rezidențiale din lume, dintre care 11 sunt considerate cele mai populare:

  • Marina Pinnacle (280 m), Sulafa Tower (285 m), Emirates Crown (296 m)
  • Cayan Tower (306 m), Ocean Heights (310 m), Damac Residenze (335 m)
  • The Torch (336.8 m), Elite Residence (380.5 m), Marina (392.8 m)
  • Princess Tower (413.4 m), Marina 101 (432 m).

Croaziera Dubai Marina îți oferă posibilitatea de a admira și alte atracții grozave, iluminate pe timp de noapte, cum ar fi hoteluri de lux impresionante, Jumeirah Beach Residences (JBR), cea mai înaltă roată din lume Ain Dubai, Cayan Tower, Bluewater, etc.

Această croazieră cu cină și muzică live include un meniu impresionant, tip bufet, cu diferite preparate locale și continentale, care pot fi savurate într-o atmosferă minunată, romantică. La bordul ambarcațiunii, ce este acoperită cu sticlă, ai și posibilitatea de a face fotografii de pe puntea superioară cu scaune în aer liber.

Croaziera de 2 ore prin renumita lagună Dubai Marina îți arată de fapt cât de magică poate fi o vacanță în inima Dubaiului. Acest cartier special numit Dubai Marina este descris ca Noul Dubai sau ca centrul Dubaiului. Probabil asta se explică prin faptul că are vederi spectaculoase la cele mai moderne hoteluri de lux, cele mai înalte clădiri, cele mai frumoase iahturi, etc. Dubai Marina este o destinație wow pentru numeroase croaziere de lux, cu cină, spectacole interesante, oportunități de fotografii minunate și amintiri de neuitat.

Plimbarea pe un dhow este cu adevărat fascinantă, navigând seara și observând blocuri zgârie-nori ce sunt luminați atât de impresionant. Acest dhow arată într-un mod aparte, este de fapt o barcă mare din lemn perfect amenajată, care permite tuturor oaspeților să se bucure la maximum de această excursie grozavă.

Dacă alegi să vii aici, vei fi întâmpinat pe barcă de un căpitan și echipajul său. Vei avea parte de evenimente unice și palpitante, iar serviciul ce începe încă de pe chei este excelent. Excursia se desfășoară mereu într-un spațiu confortabil, iar bufetul de pe dhow cuprinde multe aperitive, diferite preparate culinare, salate, deserturi, fructe proaspete, băuturi nealcoolice nelimitate, cafea, sucuri, apă, ceai, etc.

Croaziera durează 2 ore și are loc seara, include și acel moment deosebit de romantic, când are loc apusul soarelui. Mâncarea este delicioasă și din belșug, vederile sunt uimitoare, iar apusul soarelui peste Dubai Marina este de neuitat.

Această evadare minunată cu barca de-a lungul coastei poate fi și o modalitate de a vedea cel mai emblematic hotel din Dubai numit Burj Al Arab și alte atracții wow din capitală. De asemenea, în călătoria de seară vei avea parte și de distracții, de spectacole de dans Tanoura și muzică arabă.

Dacă nu ai trăit niciodată măcar una dintre aceste experiențe, atunci cu siguranță că vei dori să faci un safari în deșertul din Emiratele Arabe Unite. Această călătorie merită cel puțin pentru a trăi adrenalina în dunele de nisip cu Land Cruiser 4X4 și plimbarea pe acel animal magnific, care este cămila.

Safarul este o experiență unică, ce îți oferă posibilitatea să cunoști Dubaiul din alt punct de vedere. Prin urmare, uită de destinațiile turistice de lux și alege să trăiești emoții unice într-un loc minunat cum este Desert Safari Dubai. Stilul de viață beduin în deșert te va impresiona și te va face să înțelegi că este complet diferit de cel urban. Prin această călătorie vei putea cunoaște ca turist o parte a culturii locale din deșeturile emirate.

Experiența va include în campingul special amenajat și spectacole de dans, cum sunt acelea realizate de:

  • Dansatoare din buric care sunt foarte frumoase și senzuale
  • Artiști care fac jonglerii cu flăcări și dans cu foc
  • Dansatori plini de energie care interpretează stilul de dans folcloric Tanoura.

În Dubai, atmosfera tradițională arabă este creată și de preparate culinare specifice, cina cu grătar, deserturile gustoase și cafeaua servită sub cerul instelat. Aici poți comanda o cafea, un ceai sau un cocktail interesant, sau te poți distra cu prietenii la o narghilea tradițională, cu diferite arome.

Oportunitățile de a face fotografii la apus de soare în deșertul arab, cu dune roșii, sunt nenumărate. Aceste fotografii sunt uluitoare, ele prezintă modul cum arată Dubaiul cu adevărat, pentru localnici și turiști.

Vă recomand cu multă căldură, în acest an, aceste activități palpitante Desert Safari și Dhow Cruise Dinner, pentru că sunt foarte apreciate în Dubai de turiștii din întreaga lume.

 

 

 

Articole similare