Economic

Ai nevoie de bani de buzunar pe timpul facultății? Descoperă unde te poți angaja până la terminarea studiilor

Studenții au multe cheltuieli pe care părinții nu le pot susține, de cele mai multe ori. De aceea mulți dintre ei caută joburi accesibile care să le permită să își continue studiile și care să le ofere flexibilitate. Din nefericire, joburile pentru persoanele fără experiență nu oferă salarii satisfăcătoare, însă nu toate sunt în aceasta situație. Dacă vrei să afli care este locul de muncă potrivit pentru tine, în funcție de abilitățile pe care le-ai, citește în continuare acest articol și află unde te poți angaja până la terminarea studiilor.

Află care sunt cele 5 joburi entry level potrivite pentru studente

Cosmetician

Femeile adoră serviciile de înfrumusețare. Dacă ești o persoană indemancatica, nu e nevoie să investești foarte mult pentru a oferi servicii cosmetice. Probabil că o pensetă, un aparat de ceară și câteva produse de îngrijire și hidratare pentru curățarea și hidratarea tenului.

Call center

Responsabilitatea unui agent call center este să mențină o bună comunicare cu clienții companiei pentru care lucrează sau cu clienții potențiali. Este un job pentru care experiența nu este necesară, cele mai multe companii oferind traininguri de specialitate care să pregătească angajații începători.

Makeup artist

Un job care a prins amploare în ultimii ani, deoarece femeile sunt din ce în ce mai interesate de aspectul fizic. Este necesar un curs de formare și de perfecționare continuă, deoarece trendurile se schimbă constant. În general, produsele de care ai nevoie variază în funcție de calitatea și cantitatea pe care o alegi, dar aceasta este singura investiție pe care trebuie să o faci.

Chelner

Ești o persoană activă și îți place să socializezi? Probabil ți se potrivește un job de chelneriță. Deși este un job foarte solicitant la care trebuie să ai mereu zâmbetul pe buze și să faci mult efort fizic, află că și câștigurile sunt pe măsură. 

Model de videochat

Poți ajunge rapid și simplu la independența financiară dacă optezi pentru un job de model. Multe studente nu știu că pentru a-și îndeplini visele nu este nevoie să renunți la facultate sau să faci sacrificii mari. Un studio de videochat, precum Gloria-agency.ro îți oferă un venit garantat de 12.000 de lei în primele 3 luni. În plus, programul este flexibil, astfel încât să poți ajunge la cursuri. Desigur, sunt și multe alte beneficii pe care le poți afla programandu-te la o întâlnire cu echipa de profesioniști.

A fi studentă este dificil, mai ales că în perioada facultăți. Pe lângă cheltuielile ce țin de locuință și întreținere, este vârsta perfectă în care poți călători și te poți distra. Așadar, nu ezita să îți începi cariera la jobul potrivit pentru tine, care îți poate aduce satisfacția financiară de care ai nevoie.

Sursa foto: Pexels.com

Articole similare