Economic

Acestea sunt motivele pentru care mulți pariori joacă online

Moda pariorilor care ieșeau din agențiile de pariuri sportive stradale cu „cearșaful” de bilete în mână a trecut. Acum, lumea pariază online de acasă, motivate de atracțiile prezentate de operatorii de pe internet.

Un mare avantaj este reprezentat de transmisiile video live de pe platformele agențiilor online. Casa de pariuri sportive Unibet oferă peste 85.000 de meciuri în direct în fiecare an, dar sunt și alte agenții care stau foarte bine la acest capitol.

Faptul că pot urmări meciurile reprezintă un atu important pentru cei care preferă să parieze live. În același ecran sunt și meciul, și opțiunile de pariere, iar pariorul are posibilitatea de a se mișca foarte rapid atunci când dorește să plaseze un bilet. Din momentul în care se ia decizia de a miza pe o selecție și până la înregistrarea pariului trec numai câteva secunde, iar viteza este crucială în cazul „live-urilor”.

Un alt factor care favorizează pariurile live (preferate de cei care doresc adrenalină la maxim) este reprezentat de accesul neîntrerupt la oferta sportivă. Dacă un jucător vrea să mizeze în direct pe un meci care se joacă în Brazilia de la 2 dimineața, atunci o poate face. De asemenea, el poate opta pentru Cash Out în meciuri care se joacă la ore în care agențiile terestre sunt închise.

Ofertele promoționale sunt avantaje reale

Pariorii care fac trecerea în online iau contact încă din start cu avantajele oferite de operatorii din mediul virtual. Clienții noi au parte de ofertele promoționale de bun venit, care constau fie în fonduri suplimentare egale cu un procent din prima sau din primele depuneri, fie în pariuri gratuite, fie în pariuri fără risc, fie într-un pachet promoțional care grupează mai multe tipuri de oferte.

Unele agenții au chiar oferte promoționale fără depunere, însemnând că jucătorii primesc fonduri suplimentare sau pariuri gratuite doar pentru că se înregistrează pe platformă, fără să fie nevoie să efectueze un prim depozit. Unele oferte sunt cash (banii câștigați intră direct în balanța reală), iar altele presupun cerințe de rulaj, care în cazul pariurilor sportive sunt destul de accesibile. De exemplu, se poate cere ca suma primită să fie pariată de opt ori, pe cote minime de 1.40, care sunt la îndemâna oricărui parior.

Oferte promoționale există și pentru clienții care au efectuat deja prima depunere, la realimentarea contului sau pentru plasarea unor bilete eligibile. Aceste oferte sunt permanente (într-o anumită zi din săptămână) sau ocazionale (de exemplu, cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal din Qatar s-a înregistrat o „avalanșă” de campanii promoționale). Chiar și cele care au cerințe de rulaj reprezintă un avantaj real pentru jucător, întrucât acesta câștigă experiență pariind pentru a transforma fondurile suplimentare în cash.

Multe dintre casele de pariuri de pe internet organizează concursuri de pronosticuri sportive cu participare gratuită. Pariorii trebuie doar să se logheze în cont pentru a trimite predicțiile lor, iar cei mai pricepuți primesc premii importante, care pot ajunge și la 500.000 de lei în bani reali.

Cireașa de pe tort

Agențiile de pariuri online au oferte sportive foarte bogate, nu numai ca ligi acoperite (se poate miza pe meciuri din ligile unor țări „exotice”), ci și ca număr de opțiuni de pariere. Un meci din Liga Campionilor poate avea și peste 600 de selecții disponibile, iar cotele oferite de operatorii de top sunt foarte bune.

Oferta sportivă de pe PC este similară cu cea care poate fi accesată prin intermediul aplicațiilor instalate pe dispozitivele mobile. Acesta este un alt motiv solid pentru care pasionații de pariuri s-au mutat în online: ei își pot exercita acest hobby de oriunde s-ar afla, cât timp au un telefon mobil conectat la internet. Astfel, pariurile sportive pot reprezenta o armă foarte eficientă împotriva plictiselii care apare la drum lung sau în timpii morți.

Am lăsat la urmă unul dintre cele mai importante avantaje pe care le au pariorii online. Aceasta este cireașa de pe tort: pentru biletele plasate pe internet nu se plătește o taxă de 5% din miză, iar impozitul pe venit este reținut doar atunci când se face o retragere. Așadar, nu există niciun dubiu că pariurile online sunt mai profitabile.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker