Economic

4 idei de covoare pentru o sufragerie primitoare și confortabilă

Fiecare sufragerie are nevoie de un spațiu primitor și confortabil deoarece sufrageria este locul din casă în care petrecem cel mai mult timp când ne relaxăm împreună cu familia. Dacă aveți în plan în noul an să decorați sufrageria și vă întrebați cu ce să începeți ca să amenajați acest spațiu într-un mod modern și confortabil pentru a crea o ambianță plăcută, ați ajuns în locul potrivit.

Decorul sufrageriei nu va fi complet fără un covor. Dar până a alege un covor anume ar trebui să fii sigur că cel ales este cel potrivit pentru spațiul tău.

Indiferent cât de frumos este covorul, dacă nu are dimensiunea potrivită, pur și simplu nu va funcționa. Un covor prea mic pentru sufragerie poate fi dezamăgitor și poate face ca totul să pară dezordonat. Alternativ, un covor prea mare ar putea copleși mobilierul și poate face sufrageria să pară mai mică.

O regulă generală de urmat este să ne asigurăm că tot mobilierul este pe covor sau cel puțin cele două picioare din fată ale canapelei și ale scaunelor principale sunt pe covor. Acum haideți să vedem ce tip de covor sunt la modă în acest moment.

Covoare tradiționale

Originare din Persia și folosite în mod tradițional ca saltea de rugăciune, un covor kilim este un tip de covor țesut plat. Această versiune modernă de la Mango+Bloom este realizată manual pe un război tradițional din lână și bumbac pur din India. Rezultatul, aceste covoare multicolore spectaculoase și durabile.

Perfecte pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi sufrageria, locul de luat masa sau holurile de la intrare, covoarele kilim sunt ușor de aspirat și rezistă de-a lungul timpului.

Covoare pufoase din lână

Veți fi întotdeauna bucuroși să aveți o suprafață pufoasă pe care să vă plimbați și să vă așezați în sufragerie. Covoarele marocane sunt covoare țesute din lână ce provine de la oile crescute în Munții Atlas din Maroc și realizate manual pentru a crea covoare cu grămadă moale și uniformă.

Nuanța de fildeș este, de asemenea, nesfârșit de versatilă, îmbinându-se fără efort în orice temă de decor pentru sufragerie.

Covoare din materiale naturale

Covoarele din fibre naturale aduc o atmosferă organică oricărei încăperi în timp ce completează perfect multe stiluri de decor interior. În special covoarele din iută s-au dovedit a fi foarte populare nu doar în rândul publicului larg, ci și printre profesioniștii în design. Motivul? Sunt durabile, ușor de întreținut, durabile și foarte eficiente din punct de vedere al costurilor.

Nuanțele naturale, pământii ale țesăturii din iută o fac fundația ideală pentru orice spațiu în toate cele patru anotimpuri. Materialul din iută este cel mai bun decor multitasking datorită aspectului său aerisit, fără efort șic.

Covoare din piei și blănuri

 Îți plac texturile organice și materialele naturale? Veți aprecia atractivitatea reală a unui covor din piele de vacă. Perfecte pentru orice stil de decor și atemporale, pieile naturale pot fi un punct focal al sufrageriei daca sunt expuse corect. Perfect în fața canapelei, un covor din piele de vacă nu ar trebui acoperit de o măsuță de cafea mare pentru a putea fi pus în valoare.

Articole similare