Monden

FOTO / Aida Parascan și-a diversificat blogul personal

Aida Parascan este multifuncțională, și cum rețelele de socializare nu mai erau „încăpătoare”, s-a hotărât, ca orice vedetă care se respectă, să își diversifice blogul personal. Astfel, de pe blogul aidaparascan.ro puteți afla, de acum înainte, tot ce pregătește buzoianca, poți urmări sfaturile cu privire la terapia Reiki, dar puteți afla și cum se poate comanda cartea pe care Aida a lansat-o anul trecut, în preajma sărbătorilor.

„Peste 20 de ani vei fi mai dezamăgit de lucrurile pe care nu le-ai  făcut decât de cele pe care le-ai făcut. Viața se întâmplă…”, cu această idee își deschide Aida blogul personal, invitându-ne să îi accesăm rubricile. Domeniul terapiei Reiki, dar și prezentările ei din emisiunile TV, rețelele ei preferate, precum și gânduri referitoare la sărbători, familie, lifestyle, toate pot fi informații utile dacă intrați pe blogul personal al Aidei.

Cele mai vizualizate articole de pe blogul Aidei sunt cele referitoare la puterea cristalelor, aspecte inedite din călătorii sau momente importante în familie, semn că fanii vedetei iau în considerare atât opiniile personale, dar mai ales pe cele profesionale ale Aidei.

 

Articole similare