miercuri, 15 iulie 2020

15 buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională

În urmă cu puțin timp au fost afișate primele rezultate la Evaluarea Națională. La nivelul județului Buzău, 15 absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media maximă. Este vorba despre patru absolvenți ai Școlii nr. 11, doi absolvenți ai Școlii nr. 1 „Căpitan Aviator „Mircea T. Bădulescu”,  doi absolvenți ai Școlii nr. 15 „George Emil Palade”, doi ai Colegiului Tehnologic „Sf. Sava” Berca și câte un absolvent de la Hasdeu, Colegiul „Al. Vlahuță” Rm. Sărat, Colegiul Eminescu, Școala din Valea Râmnicului și Școala „Sf. Apostol Andrei”.

Pentru prima dată, notele elevilor la Evaluarea Națională au fost făcute publice prin anonimizarea numelui și a prenumelui fiecărui candidat, din cauza regulamentului GDPR și a solicitării Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Chiar dacă rezultatele obținute la Evaluarea Națională 2020 sunt  anonimizate, elevii vor putea afla notele luate foarte simplu. Fiecare elev care a susținut evaluarea națională a primit o foaie care conține următoarele informații: codul unic aferent candidatului, școala de proveniență, numele și prenumele, CNP-ul și județul. Pe baza codului unic din raport, fiecare candidat își va putea vedea rezultatele obținute la examene.

VEZI AICI CINE SUNT CEI 15 BUZOIENU CU MEDIA 10 la EVALUAREA NATIONALA

loading...
error: Content is protected !!