Termenul limită pentru înscrierea în noul sezon al Ligii a 3-a, ediția 2019-2020, era stabilit pentru luni, însă Federația Ro­mână de Fotbal a decis să-l prelungească până astăzi, dorind să le dea încă un răgaz cluburilor care au drept să participe în acest campionat, altfel riscând să aibă o competiție incompletă.

Noul sezon al Ligii 3, ediția 2019-2020, va fi format tot din cinci serii a câte 16 echipe. Vor promova în Liga a 2-a echipele aflate pe locul 1 în fiecare dintre cele cinci serii la finalul sezonului și vor retrograda un număr de 21 de echipe, astfel: 20 de echipe, respectiv ocupantele locurilor 16, 15, 14 și 13 din fiecare serie a Ligii 3, și o echipă, cea mai slab clasată de pe locul 12 din toate cele cinci serii.

Fotbalul buzoian va fi reprezentat în viitoarea ediție a celui de-al treilea eșalon de Metalul. CSM Rm. Sărat, retrogradată sezonul trecut, pare decisă deja să continue în Liga a 4-a, chiar dacă i se va ivi ocazia de a rămâne în Liga a 3-a, în eventualitatea unor locuri vacante. Campioana jude­țeană, Team Săgeata, a ratat promovarea după ce a fost învinsă în ambele manșe ale barajului cu gălățenii de la Universitatea Dunărea de Jos.

DISTRIBUIȚI
loading...