Fanii serialului Las Fierbinți au ocazia să își întâlnească actorii preferați într-o piesă scrisă de același Mimi Brănescu, scenaristul serialului care a depășit toate recordurile în materie de audiență.

Este vorba despre spectacolul „Insomniacii”, care se va juca pe 4 februarie, de la ora 20,00, pe scena Sălii „Vladimir Maximilian” (Casa de Cultură a Sindicatelor), avându-i în distribuție pe Gheorghe Ifrim (primarul Vasile din Las Fierbinți), Leonid Doni (Robi) și pe Marius Chivu (Nicu Rață). Piesa este o comedie ce prezintă trei indivizi, trei caractere diferite, care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Cei trei se întâlnesc noaptea în parc, pentru că, la fel ca mulți dintre noi, suferă de insomnie. Dorința ieșirii din anonimat, din banalitatea vieții și a condiției umane dramatice, îi conduc la o serie de aberații născute din gânduri revelatoare și rătăciri în absurd, într-un dialog amu­zant des­pre… povestea lui Harap-Alb, extra­tereștrii, oameni-păianjeni, descoperiri și alte asemenea.

O comedie nebună, cu și despre nebuni și nebunie

Cei trei actori reușesc să prezinte un spectacol des­pre condiția umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic, un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste. De asemenea, piesa poate fi privită și ca o comedie despre banalitatea vieții și drama condiției umane, despre oameni rătăcind în absurd, care se agață de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranța ieșirii din ano­ni­mat.

Cu alte cuvinte, spectacolul este demonstrația perfectă a faptului că, în mișcarea sa browniană, universul interior al fiecăruia, indiferent de legile absurde care îl guvernează, se poate ciocni de altele, asemenea, având ca efect nu un impact cutremurător, ci un imprevizibil umor de situație. O comedie nebună cu și despre nebuni și nebunie.

Pentru bilete sunați la numărul de telefon 0799.771.199.

 

DISTRIBUIȚI
loading...