Un spectacol eveniment, pe un text premiat, cu o distribuție de excepție! Marius Florea Vizante, Nadiana Sălăgean și Alexandru Ion vă invită la o comedie de excepție în regia lui Vlad Zamfirescu, cu scenografia și costume ce poartă semnătura Cristinei Florea și Georgianei Stoica. Este vorba despre „Numitorul comun”, un spectacol care se va juca pe 29 mai, la Teatrul „George Ciprian”, de la ora 19,00. Piesa se bazează pe un text câștigător la Concursul de Comedie Românească,  ediția a X-a, în 2015. „Numitorul comun” nu face compromisuri! Declară război minorității și majorității, conservatorilor și avangardei, corectitudinii poli­tice și excesului de li­bertate.

Doi bărbați, o femeie și un infinit de posibilități. Probabil cea mai curajoasă comedie pe un text românesc contemporan. Într-un ritm alert, cu replică acidă, spunând ușor adevăruri grele, ,,Numitorul comun” te face, în general, să râzi în lacrimi și, în particular, să plângi râzând. Te bucură, te surprinde, te sperie și te tulbură. Totul e posibil, puternic, adevărat.

„Între simpatie și adversitate, de la confortul situațiilor familiare către neliniștea indusă de neprevăzut”

„M-am întrebat dacă nu cumva distanța dintre cine suntem și cine am putea fi, într-un context capabil să ne forțeze limitele, rămâne mereu constanță, oricât de diferiți ne-am ști. Pentru că n-am știut să răspund la întrebare, am hotărât să las la o parte dilemele de revistă glossy și să scriu un text despre un interviu de angajare”, mărturisește dramaturgul Alexandru Popa.

La rândul său, regizorul spectacolului, actorul Vlad Zamfirescu spune despre spectacol: „Cred că, dincolo de consistenta încărcătură comică și de forța unor teme care, poate, ne vor ajuta să ne confruntăm tabuuri mai noi sau mai vechi, Numitorul Comun creează un univers viu, original, au­tentic. Un univers care, deși limitat la un spațiu concret foarte restrâns, sper să se poată extinde în mintea și emoția spectatorului, dinspre copilărie spre maturitate, între simpatie și adversitate, de la confortul situațiilor familiare către neliniștea indusă de neprevăzut”.

Prețul unui bilet la spectacolul „Numitorul comun” de la Buzău este 60 lei. Pentru bilete și rezervări sunați la 0740.496561.

DISTRIBUIȚI
loading...