Monden

YNY Sebi cântă în ,,Tabăra”, noul film marca 5GANG

Foarte multe celebrități au fost cooptate în proiectul multașteptat ,,Tabăra”, lansat imediat după Cră­ciun în toată țara, printre ele numărându-se și buzoianul Sebastian Căpă­țână, aka YNY Sebi. Artistul cântă­reț a realizat o piesă special pentru filmul vloggerului Selly și a echipei sale de actori. Mai mult, buzoianul a participat și la lansarea din Capitală a noii producții.

Noul film marca 5GANG îi are în distribuție pe Dorian Popa, BRomania, Gami, Mădălin Șerban, Diana C, iRaphahell și pe mitzuu. ,,Tabăra” este o producție Viva la Vidra și Selly Media Network, iar la finalul filmului putem auzi și câteva versuri din noua piesă a buzoianului de 17 ani.

Însă cariera artistului cunoscut pe meleagurile buzoiene a început oficial în 2019, când și-a lansat cea  mai apreciată melodie a sa, ,,Top”. Ca și colaborări, YNY Sebi a bifat proiecte cu Mandra și Jeez, pe piesa ,,Bandit” cu Jeez la producție, piesă care a înre­gistrat 16.509 de vizua­lizări pe YouTube. Feat-uri în care YNY Sebi a apărut până acum sunt Cesar ,,Școală drip”, cu Spooke la producție, Jeez și Bogdi ,,Rafinata”, cu Jeez la producție și MGK666 ,,Evian”. Iar în total, buzoianul are la activ 16 piese.

Pe blogul lui, YNY Sebi (You Are Not Yourself) spune că a demonstrat lumii până acum că orice se poate dacă ai destulă ambiție și destul curaj să faci pasul spre a-ți atinge visurile și a le face realitate. ,,Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Totuși… Nu am renunțat. M-am gândit că oamenii care mă judecau și îmi dădeau hate își luau din timpul lor pentru un adolescent care doar face ce îi place și că nu are rost să pun la suflet energia negativă. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă, <Top>. În prezent, acea melodie are un număr de 7,2 mili­oane vizualizări pe You­Tube. Da… milioane, cu M mare! Un număr uriaș pentru acest gen de muzică adus de puțin timp la noi în țară. Nu o să uit nici luna decembrie a anului 2020, momentul în care am decis că nu trebuie să renunț la acest lucru. În prezent sunt unul dintre cei mai cu­noscuți artiști trap din țară, cu foarte multe intrări în trending și în capul listei din topurile streaming-ului. (…) O să vă prezint toată povestea mea, pas cu pas, de la producția unei piese până la plasarea unui produs, de la o simplă idee de piesă la un hit și multe altele. Te învit în drumul controversat pe care l-am avut eu, YNY Sebi, un artist de 17 ani care a ajuns unde nu s-ar fi așteptat niciodată. Prin muncă grea, seri de studiouri, contracte după contracte și apariții sonore în filme de calibru”, se prezintă cântărețul buzoian.

Filmul ,,Tabăra”, pentru care YNY Sebi a scris piesa cea mai nouă, spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de ,,deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane până la social media și tablete. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor și intrigi interesante. ,,Tabăra’’ este un film ro­mânesc independent și totodată ultimul proiect al trupei 5GANG.

Articole similare