duminică, 09 august 2020

Voi chiar credeţi că suntem tâmpiţi?

Domnul fost ministru Predoiu a propus un proiect de lege conform căruia punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un judecător sau procuror să se facă cu acordul procurorului general, iar trimiterea în judecată a magistraţilor să poată fi făcută doar cu încuviinţarea Consiliului Superior al Magistraturii. Asta este, de fapt, un fel de imunitate a magistraţilor. E una dintre cele mai ticăloase ­pro­puneri legislative pe care le-am auzit, inclusiv în perioada Dragnea.

Adică, noi toţi, ceilalţi – cei care le plătim lor salariile uriaşe, sporurile, tichetele de vacanţă, locuinţele de serviciu etc-, răspundem direct în faţa legii, numai protejaţii sistemului sunt imuni în faţa legii. Doar la ei este nevoie de acordul lui X, Y, Z, ca să poată funcţiona legislaţia penală din ţara asta. Cum e posibil aşa ceva? Vouă chiar nu vă e ruşine? Voi chiar credeţi că suntem tâmpiţi şi nu pricepem ce faceţi, cum vă protejaţi unii pe alţii?

A venit şi Curtea Constituţională a României să ne spună că interceptările/informaţiile obţi­nute legal de SRI, în baza unui mandat de la judecător, nu mai pot fi considerate probe în dosarele penale. Practic, se anulează toate probele acestea obţinute legal. Şi uite aşa s-a mai găsit o portiţă să scape infractorii. Aşa scapă şi ăia care ne-au jefuit nouă ţara. Aşa scapă interlopi, mafioţi, tot.

Incredibil ce jeguri. Ce jeguri ordinare!

loading...
error: Content is protected !!