Monden

Vlad Drăgulin revine cu emisiunea din culisele iUmor

Buzoianul Vlad Dră­gulin a revenit cu un nou sezon al emisiunii „iMai Mult Umor”, în care sunt prezentate imagini din culisele iUmor, show difuzat pe Antena 1. Producţia prezentată de buzoian a început week-endul trecut şi se va difuza săptămânal, pe Antena­Play.

Vlad Drăgulin va interpreta personajul Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani şi le va lua interviuri concurenţilor. ,,Dacă sezonul trecut ne-a oferit un hublou către peripeţiile unui producător care stă la cârma iUmor-ului, de data acesta lupa este pe un ma­na­ger flamboaiant. Certat fiind cu toată industria show-bizzului din România, Puiu a aterizat pe platoul de filmare iUmor, pentru a-şi găsi noi talente pe care să le impresarieze”, a povestit Vlad Drăgulin despre personajul pe care îl interpretează.

iUmor a debutat cu sezonul al XI-lea sâmbăta trecută, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac întorcându-se pe scaunele de juraţi cu multă poftă de a descoperi personaje cu talent, care fac oamenii să râdă. Dacă sezonul cu numărul X a fost difuzat duminica şi apoi a fost mutat miercurea, Antena 1 anunţă că ediţiile din noul sezon se vor difuza în ziua de sâmbătă, de la ora 20.00. Antena 1 nu menţionează nimic de prezentatori, roluri jucate în sezonul trecut de Dan Badea şi Şerban Copoţ. Cei doi sunt implicaţi în proiectul Stand-up Revolution, o nouă emisiune pe care o pregăteşte Antena 1.

Articole similare