Monden

Vlad Drăgulin: „Apa plată, sănătate curată!”

O țară întreagă îl cunoaște azi pe buzoianul Vlad Drăgulin. El a devenit foarte cunoscut pentru felul în care îi imita pe Nelson Mondialu și pe Nicolae Guță în show-ul de la Antena 1, numit „În puii mei”. La scurt timp după acest rol, Vlad Drăgulin a ajuns să îl interpreteze pe Malone în „Băieți de oraș”, așa că popularitatea sa a crescut și mai mult. Atât de mult încât paparazzi au început să îl și… urmărească.

Zilele trecute, spynews.ro a ieșit, din nou, la „vânătoare de vedete”, iar de această dată în prim-plan s-a aflat nimeni altul decât buzoianul nostru. Fire carismatică și cameleonică, acesta a fost văzut într-un cunoscut centru comercial din Capitală, în timp ce se afla la o cafenea, acolo unde servea… apă plată în compania unui prieten. Buzoianului îi place să se detașeze de tot și să iasă cu prietenii săi pentru a se relaxa, atunci când are puțin timp liber, însă deviza lui este „Apa plată, sănătate curată!”.

Tot în centrul comercial actorul a dat iama în mai multe magazine de unde și-a luat și ceva de îmbrăcat. Vlad Drăgulin a intrat chiar și într-o librărie și a mers la secțiunea „Spiritualitate”, acolo unde actorul s-a uitat la câteva cărți. Se pare că nu a găsit ceea ce trebuia, astfel că la un moment dat a cerut ajutorul angajaților. El a mers la casă acolo unde le-a arătat o imagine pe telefon angajaților librăriei, însă se pare că nu aveau ceea ce îl interesa pe Vlad Drăgulin.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker