sâmbătă, 08 august 2020

Viorel Ion va fi de miercuri viceprimar

După un an și o lună de la vacantarea unui post de viceprimar al municipiului prin demisia lui Andrei Neder, începând de miercuri Buzăul va avea un nou viceprimar, care va completa echipa Constantin Toma – Ionuț Apostu. Viorel Ion, ales în anul 2016 pe listele Partidului Social Românesc, care s-a înscris recent în Alianța Li­beralilor și Democraților va ocupa postul lăsat liber de Neder, care, la rândul său, a devenit viceprimar din partea ALDE.

Viorel Ion are 52 de ani, s-a născut la Mărăcineni, și este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a dat Buzăul. El a jucat, în perioada 1986-2008, la echipele Oțelul Galați, Steaua, Bochum (Germania), Rapid, Rulmentul Alexandria, Dunărea Galați și, bineîn­țeles, Gloria Buzău. Între 1991 și 1997 a fost selecționat de patru ori în echipa națională a României, iar începând din 2005 a antrenat echipele Drobeta Turnu Se­verin, Dacia Unirea Brăila, CS Otopeni și Gloria Buzău. De numele lui Viorel Ion se leagă și parcursul Gloriei din Liga a III-a în Liga I din perioada 2005-2008.

Viorel Ion se află la al doilea mandat de consilier local, după cel din legislatura 2004-2008, când a reprezentat în deliberativul munici­piului Partidul Democrat. El a dat dovadă, și în ultimii patru ani, de o poziție corectă în calitatea de consilier local, refuzând să facă jocurile grupării din jurul lui Adrian Mocanu care, după ce a părăsit partidul fondat de Mircea Geoană migrând către Partidul Mișcarea Po­pulară, apoi către Alianța Liberalilor și Democraților, pentru a reveni în PMP, au ținut sub control aleșii locali ai PSRo. Acum el se alătură consilierilor Aurel Stănculea și Kati Orzea, care au refuzat să părăsească ALDE odată cu Mocanu & Co pentru a se înscrie în PMP.

 

2 COMENTARII

  1. Vai de noi ,de natie ciudata ce suntem,nu se gasea un om de valoare,de calitate,un intelectual veritabil in Buzau,ptr aceasta functie,nuuu trebuie puse toate nulitatile.ce anume-l recomanda pe acest nimeni,ptr aceasta functie?De fapt ce ma mir,avem si am avut in parlament,astfel de nimeni,asa ca la nivel local devine o „valoare”.

  2. viorel tocmai a fost rasplatit pe spatele buzoienilor,pt ca omul nu stie ce-i de capul lui ,confunda un leptop cu aragazul,
    da’ asa-i la romani da-i intruna cu sinecurile

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!