Monden

VIDEO | Yny Seby, piesă nouă cu Bvcovia și Snoop Dogg

Colaborările lui Yny Sebi cu artiștii de talie națională au „bubuit” în boxe toată vara după ce s-a prezentat cu ele la festivalurile de top, însă acum a dat lovitura de-a binelea! Buzoianul i-a propus trapperului Bvcovia o piesă împreună, iar acesta a venit cu artileri grea, un featuring cu vocea și versurile celebrului Snoop Dogg. Iar rezultatul nu poate fi decât un hit, care se intitulează simplu „Ole”, iar în toate limbile este ușor de reținut și îndeamnă la adrenalină și bunădispoziție!

Colaborarea anului cu marele Snoop Dogg este disponibilă pe toate platformele de streaming de câteva zile, iar clipul este filmat într-un mall din București, la o sală de gaming, un prilej numai bun pentru a încinge o petrecere cu gașca de prieteni. Cu piesa, dar și cu celelalte hituri estivale, Yny Sebi a concertat într-un club din Bacău, unde versurile au prins foarte bine.

Ambii traperi, și el și Bvcovia, fac muzică de mici, își pun gândurile în versuri și se lasă duși de vibe: vibe-ul dictează piesa, ritmul și creativitatea. Bvcovia pare că are și școala vieții. A trăit mai multe, a avut parte de experiențe diverse, iar treaba asta i-a format niște valori puternice. Cei doi spun că vor să facă muzică mereu. Ambii cred că trapul are viață lungă în România și oricum ar fi, sunt mereu atenți la trend-uri, așa că urcă mereu cu valul și nu-și doresc să se plafoneze.

Snoop Dogg, aka Calvin Cordozar Broadus sau Snoop Doggy Dogg, este cântăreț, compozitor, producător muzical și actor american, cu cel mai mare success în muzica rapp.

Articole similare