Monden

VIDEO / YNY Sebi lansează piesă după piesă

Două piese noi, concerte și multă activitate în studio! Așa se descriu ultimele săptămâni ale buzoianului Yny Sebi, care i-a mulțumit pe fanii săi cu proiecte pe ritm oriental, dar și cu influențe trap. Alături de El Nino și Ian a lansat piesa și videoclipul „Stare de Șoc”, unde muzica și textul sunt coordonate de Boier Bibescu.

Cealaltă piesă ce urcă în topurile de profil se numește „Habibi” și abordează alt stil, cu influențe orientale, iar colaboratorul buzoianului este Gheboasa. Recordul vizualizărilor acestei piese a fost atins după primele zile de la lansare, peste 2,3 milioane de fani urmărindu-i și ascultându-i hitul.

Reaminim că favoritul adolescenților și-a făcut debutul în 2019, odată cu lansarea melodiei „Top”. La aproape trei ani de la start, YNY Sebi este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști de muzică trapp. Și cu piesa „Abu Dhabi” Yny a făcut până în prezent 13 milioane de vizualizări.

Artiștii consacrați cu care acesta a colaborat sunt 3 Sud Est, Connect-R, Cabron și Dorian Popa. Cu ultimul a lansat melodia „La Dans”, o piesă care a fost hitul verii 2022. Cu ritmuri și versuri catchy, care te îndeamnă la dans, piesa a creat dependență, fiind perfectă în orice scenariu, fie că vorbim despre o petrecere de-o seară sau o zi liberă, de vacanță.

Articole similare