Monden

VIDEO | Yny Sebi, colaborare inedită cu Andrei Bănuță

Fiecare week-end este plin cu concerte și festivaluri de renume, însă acum Yny Sebi are timp și de înregistrări în studio. Noul său colaborator este la fel de energic și căutat, așa că melodia lor va fi considerată sigur și rapid un hit! Versurile piesei noi sunt ușor de reținut, iar clipul este haios, fiind vizualizat până acum de peste 3.000 de fani.

Nu mai este cazul să amintim că Yny Sebi este un artist extrem de popular în prezent, fiind cotat drept unul dintre cei mai îndrăgiți. Popularitatea sa a crescut în urma viralizării pieselor sale pe TikTok. De acolo, succesul său s-a extins cu rapiditate, adunând milioane de fani și vizualizări. În prezent, Yny este înconjurat de o mulțime de fani oriunde merge și poate spune că trăiește viața pe care a visat-o întotdeauna. Îndrăgitul cântăreț se bucură din plin de celebritate și este extrem de apreciat de colegii de breaslă, fiind invitat și la celebrele festivaluri de talie internațională, precum Neversea, Beach Please și Untold.

Parcursul către celebritate al lui Yny Sebi nu a fost deloc dificil, în special pentru că faima a venit peste noapte. Cu toate acestea, gestionarea acestei faime este ceea ce reprezintă o provocare în prezent. De aceea, artistul a realizat că are nevoie de o echipă solidă. Astfel, a apărut colaborarea dintre el și Boier Bibescu, care merge strună.

De cealaltă parte, pe Andrei Bănuță l-au propulsat rapid colaborările cu artistele Theo Rose și Andra, fiind ajutat chiar de tatăl celebrei cântărețe să se facă cunoscut. Tânărul a precizat că a trecut printr-o perioadă foarte tristă iar muzica i-a fost consolare, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut mama lui și a traversat și o perioadă cu mari dificultăți financiare. Se pare că talentul său și pasiunea au învins toate barierele și azi se bucură de concerte, fani și piese apreciate din plin.

Articole similare