Monden

VIDEO | Wrs și Iraida fac echipă pentru piesa ,,Leah”

Anul care s-a încheiat a fost unul extrem de important pentru buzoianul Wrs, deoarece, în 2021, și-a des­coperit direcția artistică, iar ,,Leah” este piesa care a închis anul, dar a ,,des­chis” o carieră. Cea mai nouă piesă a lui Wrs este o colaborare cu Iraida, iar direcția noii melodii este dance cu influențe orientale. Piesa a fost compusă de către Wrs și Iraida, iar de producția piesei s-au ocupat Sebastian Barac și Marcel Botezan, doi producători prolifici ce stau în spatele hiturilor ,,Sun Is Up”, ,,Deja Vu”, ,,Love”, ,,Hot” pentru INNA. Videoclipul este regizat și editat de Wrs, iar DOP a fost Paul Moldovan. De la lansare și până acum, ,,Leah” a adunat peste 163.000 de vizualizări pe canalele de profil.

Astfel, Wrs dă dovadă încă o dată că este un artist multidisciplinar, cu o ­vi­ziune unică asupra artei, el fiind și propriul regizor la acest videoclip. Înainte de a face pasul în față, ca și cântăreț, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, cu care și-a început cariera muzicală. Doi ani mai târziu, pără­șește proiectul pentru a merge în Londra, unde și-a perfectat abilitățile de compozitor. În 2020, semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese ­amintim: ,,Tsunami”, ,,Amo­re”, ,,Why”, ,,La răsărit”, iar lista poate continua.

Piesele lui Wrs se pot auzi și la radio. Piesa ,,Amore” este Top 10 Radio România, noteaza bravo­net.ro. După lansarea piesei, pe final de an, buzoia­nul s-a înscris și în cursa pentru Eurovision și se pare, se află printre artiștii favoriți la finalele selecției națio­nale.

De cealaltă parte, Iraida este pe un drum sigur spre podium ca scriitoare, compozitoare și cântăreață. La momentul actual are un portofoliu frumos de artiști pentru care a compus, precum Inna, Sickotoy, Alexan­dra Stan, Nosfe, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții. Înfășurată de o personalitate puternică, mereu obține ce își propune. În prezent, se poate asculta pe radio colaborarea ei cu Manuel Riva pentru piesa ,,Modern Love”. În spate mai există lansări solo cu videoclipuri precum ,,Labi­rint”, ,,Lavă”, ,,Higher”, ,,Desig­ned” și multe altele.

 

Articole similare