Monden

VIDEO | WRS şi Emilian, marii câștigători ai sezonului „Te cunosc de undeva!”

Cu o transformare în Disturbed – „The Sound of Silence”, WRS și Emilian au convins jurații și publicul de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, aflată la finalul celui de-al 18-lea sezon, că merită să obţină marele premiu de 15.000 de euro. Cei doi au luptat în finala show-ului de la Antena 1 cu alte trei echipe: Emi şi Cuza (câştigătorii celui de-al 17-lea sezon), Jo şi Liviu Teodorescu, Connect-R şi SHIFT.

Nu doar echipele finaliste au făcut spectacol în finala „Te cunosc de undeva!”, ci şi colegii lor din acest sezon, care au evoluat în afara concursului. Punctajul lor a început de la zero, iar cele patru echipe de finaliști au primit puncte de la juriu, de la echipele care nu au intrat în marea finală și de la publicul prezent în sală.

Prima echipă finalistă care a intrat pe scenă a fost cea formată din Emi şi Cuza, care au primit o piesă care a necesitat o super tehnică vocală – Hozier cu „Take Me To Church“ -, iar Connect-R şi SHIFT i-au emoţionat pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare cu piesa „I’ll Be Missing You”, a lui Sting şi Puff Daddy. Cei doi artişti au dedicat momentul lor în memoria regretatului artist NOSFE.

De mari emoţii n-au scăpat nici Jo şi Liviu Teodorescu, ce au primit la ruletă unul dintre cele mai mari nume ale muzicii rock – Steven Tyler de la Aerosmith cu piesa „I Don’t Want to Miss a Thing”.

Ultima transformare le-a aparţinut lui WRS şi Emilian, care au avut de interpretat o piesă foarte grea din punct de vedere vocal şi care i-a scos din zona de confort, Disturbed – „The Sound of Silence”, dar care le-a adus marele premiu.

Misiunea juriului a fost mult mai grea de această dată, deoarece miza a fost mult mai mare. După ce şi-au anunţat notele, a venit rândul concurenţilor să acorde cele 5 puncte, pentru ca, la final, publicul să joace şi el un rol important în alegerea câştigătorilor celui de-al 18-lea sezon. WRS şi Emilian au fost desemnaţi câştigători, în aplauzele tuturor celor aflaţi pe platoul de filmare. „Mulţumim că ne-aţi cooptat în această echipă minunată. Am învăţat foarte multe de la voi! Am fost martor la nişte momente live care m-au schimbat ca persoană şi ca artist pentru totdeauna”, a dezvăluit buzoianul WRS după aflarea verdictului. Cei doi artişti au donat premiul în valoare de 15.000 de euro pentru o cauză nobilă.

Articole similare