miercuri, 15 iulie 2020

VIDEO | Toma: ,,Suntem pregătiți să asigurăm în continuare toate condițiile astfel încât educația buzoiană să meargă mai departe”

Municipalitatea este pregătită să asigure toate condițiile pentru buna desfășurare a cursurilor școlare care vor începe pe 2 iunie pentru elevii din anii terminali, viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a, a anunțat primarul Constantin Toma într-o înregistrare video pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook. Toma susține că reprezentanții  Primăriei sunt disponibili ,,pentru orice elev, orice profesor, orice școală, să asigurăm în continuare toate condițiile astfel încât educația buzoiană să meargă mai departe”.

Primarul a făcut aceste afirmații în urma unei inspecții la Școala Generală nr. 11, școala cu cei mai mulți elevi din municipiul Buzău: ,,Pe 2 iunie începe școala pentru absolvenții de clasa a VIII-a și a XII-a și sunt la Școala nr. 11 din municipiul Buzău pentru a verifica și pentru a afla dacă mai este nevoie de ceva pentru pregătirea primirii acestor elevi, primirii profesorilor care au venit deja la școală pentru a pregăti întâlnirea cu elevii. Constat că sunt îndeplinite toate condițiile, există un adevărat plan ­mi­litar, în sensul că se creează multă ordine, multă disciplină, și sunt sigur că vor fi aplicate toate măsurile convenite. Sunt convins că acest lucru se va întâmpla la toate școlile din municipiul Buzău; am vorbit cu conducerea acestei școli de elită din municipiul Buzău, am fost bucuros să aflu că proiectul Adservio, de digitalizare a învățământului buzoian, funcționează. Profesorii, copiii, părinții și bunicii au putut urmări și contribui împreună, prin intermediul acestei platforme de învățământ on-line, de management educațional. Bineînțeles, nimic nu poate înlocui întâlnirile față în față și școala în bănci, dar sper să reușim să depășim acest moment. În același timp, să învățăm ceva din această perioadă, respectiv să ne reîntoarcem la școala – de ce nu? – în mijlocul naturii. În aceste vremuri, de COVID-19, soarele și aerul curat ajută foarte mult în lupta împotriva acestei pandemii”, a spus primarul Constantin Toma într-o înregistrare video pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook.

Pregătirea pentru începerea școlii!

Gepostet von Constantin Toma am Donnerstag, 21. Mai 2020

loading...
error: Content is protected !!