duminică, 20 septembrie 2020

VIDEO | Toma anunţă înfiinţarea mişcării civice ,,Oameni de bine pentru Buzău”

Primarul Constantin Toma a anunţat, luni, printr-o înregistrare video pe care a postat-o pe pagina sa oficală de Facebook, înfiinţarea unei iniţiative civice intitulată ,,Oameni de bine pentru Buzău”, un nou pas faţă de cel de acum trei ani şi jumătate, când, tot la iniţiativa sa, a fost înfiinţat Consiliul de Dezvoltare a Municipiului Buzău.

,,Vreau să vă prezint o iniţiativă, un proiect, privind oamenii de bine din municipiul Buzău. În urmă cu vreo trei ani şi jumătate, am imaginat un proiect care se referea la înfiinţa­rea unui Consiliu de Dezvoltare a Municipiului Buzău care să mă ajute să avem o viziune de dezvoltare a oraşului nostru, să avem o misiune şi să avem nişte obiective de îndepli­nit pe toate cele patru domenii ale dezvoltării unei comunităţi: economic, educaţio­nal, social şi cultural. Vin în faţa dumneavoastră pentru a upgrada acea iniţiativă, în sensul în care, printr-o viziune foarte clară, o misiune şi trei-patru obiective importante, să putem creea în timp o mişcare civică importantă, formată din buzoieni, de aici şi din diaspora, care să ne ajute în culegerea şi filtrarea ideilor celor mai ­va­loroase, pe care să le punem în aplicare pentru a transforma mai repede oraşul nostru într-un oraş de top al României”, a precizat Toma.

El a prezentat viziunea şi misiunea noii mişcări: ,,Viziunea este: oamenii de bine ai cetăţii contribuie direct şi determinant la transformarea Buzăului într-un <oraş-magnet>. Ce misiune ar trebui să avem pentru a atinge această vi­ziune? Realizarea unei mişcări civice nediscriminatorii, ce are drept scop îmbunătaţirea continuă a Buzăului prin colectarea ideilor valoroase de la buzoienii de acasă şi din diaspora, idei ce pot fi puse în aplicare în domeniile economic, educaţional, social şi cultural. Chiar dacă, oficial, sunt şi om politic, nu se va crea o mişcare politică, aceasta se vrea o mişcare civică, aşa cum am încercat şi acum trei ani şi jumătate, cu 40 de oameni, să avem o viziune clară, o misiune clară, astel încât prin anumite proiecte să ne dezvoltăm oraşul. După patru ani am reuşit să redăm speranţa că Buzăul chiar se poate dezvolta”.

Constantin Toma a preciziat şi obiectivele mişcării, unul dintre acestea fiind, conform primarului, în premieră naţională:  a precizat primarul Constantin Toma în înregistrarea video pe care a postat-o pe pagina sa oficală de Facebook.

,,Această mişcare civică trebuie să fie indepen­dentă, cu o conducere separată, să se transforme într-o organizaţie non-guvernamentală care să lucreze separat de orice instituţie. Dar este de datoria mea, după patru ani de muncă şi de zbatere, şi de chin într-un anume fel, să văd ceea ce trebuie societăţii. Vă aştept cu drag alături de această idee”, a mai spus Toma.

FII OM DE BINE PENTRU BUZĂU!Începând de astăzi, 31 august 2020, vă invit, dragi buzoieni, să accesați pagina https://www.oamenidebine.bz/Vă îndemn să participați, într-un cadru organizat, cu idei și inițiative pentru dezvoltarea continuă a orașului nostru.Vă mulțumesc!👍 Oameni de bine Buzău

Gepostet von Constantin Toma am Sonntag, 30. August 2020

1 COMENTARIU

  1. Oare pregătește Tomiță înființarea unui partid local pe care să-l patroneze? Nu cred că ar fi o idee rea.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!