Monden

VIDEO | Încă o piesă marca Andrei Ursu, lansată din noul EP

„Crede-mă” conține versuri profunde și regretele unei relații încheiate, dar cu speranța încă „activă” că orice se poate vindeca

Pentru că zilele acestea se vorbește despre iubire, relații și sentimente profunde, buzoianul Andrei Ursu și-a promovat foarte mult o nouă piesă din albumul său personal. Melodia „Crede-mă” face parte din cele cinci hit-uri din albumul „Cântece de inimă”, proiect ce marchează un moment important în cariera artistului. Versurile acestei piese vorbesc despre o iubire sfârșită, cu regrete din partea unuia dintre parteneri, dar cu speranța că totul se poate relua: „Crede-mă/Ai vrut să pleci, dar te rog nu uita/Că inima mea e casa ta”.

Când Andrei a luat decizia de a-și schimba numele de scenă a hotărât și schimbarea sound-ul pieselor: „Am început cu un sound house și de club, dar când eram pe scenă și cântam live simțeam că nu mă mai caracteriza. Este un stil foarte liniar și nu prea te lasă să te desfășori din punct de vedere vocal, un teritoriu pe care am prins foarte multă încredere. Mi-a fost și foarte frică să cânt în română. Am zis că eu n-o să scriu în română până când nu simt că pot să vin cu ceva nou pe piață. Acum m-am simțit foarte inspirat, sunt un autocritic imens”, a spus buzoianul în cadrul unui interviu la radio, pentru București FM.

Pe artist nu îl sperie un repertoriu cu piese în română pentru că a găsit o soluție și pentru concertele din străinătate: „Am o strategie, o să abordez și repertoriul internațional. Am început să scriu piese care sună evergreen și mi se pare că le pot face în orice limbă. Studiez intens și spaniola, fac lecții cu o profesoară în particular pentru că petrec destul de mult timp în Spania Și o să anunț aici în premieră că urmează și partea a doua a EP-ului. Am mai pregătit cinci piese”, a mai spus mândru Andrei.

El a completat că scrisese de la început mult mai multe piese, dar a hotărât să le lanseze întâi pe acestea cinci, ca să „testeze” gustul publicului. „Mă bucur enorm că publicului i-au plăcut primele cinci piese și de asta o să scot și partea a doua, cred că în vreo două luni”, a mai spus Ursu.

Acesta a refuzat invitația de a mai participa la show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva”, pentru că e foarte multă muncă acolo, se filmează patru luni, câte 16 ore pentru fiecare ediție și alte zeci de ore de antrenamente în perioada respectivă. „Data trecută când am fost, am scris și un album și am intrat în burnout. Acum sunt într-o perioadă în care chiar trebuie să mă ocup de muzica mea și să cresc. Funcționez numai cu calendarul de la Google și de fiecare dată prietenii fac mișto de mine când stabilim ceva pentru că eu trebuie să mă uit în calendar”, spune acesta.

Însă buzoianul a anunțat că va participa la un show de mai mare anvergură, împreună cu partenerul lui: „Este oficial!! @americaexpressromania veniiim!!”.

Articole similare