Monden

VIDEO | DJ Sava „numără zilele“ cu Adriana Onci și Connect-R

Nu mai este niciun secret faptul că orice piesă care poartă amprenta personală a producătorului și artistului DJ Sava devine hit mai devreme sau mai târziu. Iar dacă mai adaugi și vocea Adrianei Onci alături de cea a lui Connect-R, este clar că ei vor transmite prin fiecare vers emoția și energia piesei și va câștiga mii de ascultători.

Cei trei aduc acum în prim-plan o combinație unică de elemente fresh pe beat-uri dance, single-ul făcând parte din următorul album al lui DJ Sava ce poartă numele de „Refresh”, alături de alte piese cool precum „Gașca 23” (împreună cu Iuliana Beregoi și Shift), „Adio” (împreună cu Cleopatra Stratan) și „Ploaia” (împreună cu UDDI și Adriana Onci).

Noua piesă lansată recent, „Număr Zilele”, transmite un mesaj puternic despre prețuirea fiecărei clipe din viață și despre importanța de a trăi în prezent. Single-ul vine însoțit de un videoclip captivant, care aduce în prim-plan povestea din spatele versurilor.

Cu Adriana Onci, una dintre cele mai fresh voci din industria muzicală, buzoianul a mai colaborat pentru acest nou album și pe piesa „Ploaia”, care răsună deja de patru luni în cluburi și are peste 660.000 de ascultători.

Reamintim că DJ Sava a făcut înconjurul lumii cu muzica sa, care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” și „Tenerife”, care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia sau Bulgaria.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker