Sport

Antrenament cu public

HC trece de CSU Galați în Cupa României

Lupii de la HC și-au lins rapid rănile pricinuite de minerii băimăreni, răzbunând înfrângerea din week-end în partida de Cupa României, cu CSU Galați. Inițial, meciul trebuia să se dispute la malul Dunării însă, din motive organizatorice, verdictul, unul așteptat de altfel, a fost dat chiar în Sala „Romeo Iamandi”. Oaspeți în propriul fief, elevii lui Gabriel Armanu au surclasat cât se poate de clar formația din Divizia A, într-un meci fără pic de dramatism pe semicerc. Scorul ne scutește de orice comentarii, 44-18 pentru Buzău.

De la HC, mai toată lumea a prins o zi bună, poate și grație adversarului mai la îndemână. Malasinskas, cu 7 din 7, procentaj perfect, a fost omul meciului. Tot șapte reușite a avut și Ivancenco, dar din nouă aruncări. Culmea, printre puținii componenți ai haitei cărora nu le-a ieșit atât de bine jocul a fost Mosic, omul care reușise 12 goluri în meciul cu Minaur.

La ora închiderii ediției, HC nu-și aflase încă adversara din turul următor al Cupei, întrucât destule partide urmau să se dispute. Mai important însă este meciul cu Focșani, de duminică.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker