Monden

VIDEO | De Valentine’s Day, Ellie White a reînregistrat „Privirea Ta”, hitul îndrăgostiților!

Seria zilelor în care este serbată dragostea a început, așa că artiștii muncesc de zor în studiouri să pregătească piese cu iz sentimental!  Ellie White îi bucură și ea pe cei aproape 800.000 de fani de pe Facebook cu o surpriză de proporții: a reînregistrat piesa „Privirea ta”, hitul pe care îl cânta în urmă cu zece ani alături de DJ Project.

Potrivit eva.ro, noua variantă a piesei preferate a îndrăgostiților din România este în stil unplugged și îi pune în valoare vocea excepțională a artistei. Special pentru Valentine’s Day, frumoasa cântăreață a filmat în studioul de înregistrare un videoclip în care poartă unul din tricourile concepute chiar de ea, cu mesaje de dragoste, disponibile în curand pe site-ul său oficial.

La finalul piesei, Ellie primește un buchet cu lalele albe, o surpriză din partea soțului său. Videoclipul special a fost lansat special pentru Ziua Îndrăgostiților ca o dedicație pentru fanii ei de pe Facebook. Piesa „Privirea ta” a fost unul din cele mai mari hituri ale deceniului trecut, considerată una din cele mai frumoase piese dance de dragoste românești.

*

Cariera muzicală a Elenei Băltăgan, cunoscută mai mult după numele de scenă Ellie White, a început în 2003, moment în care a fost solicitată să colaboreze cu trupa DJ Project (Gino Manzotti și Dj Max), devenind solista proiectului. Împreună, cei trei au reușit să revoluționeze muzica românească a acelor ani, fiind formația care a staționat cel mai mult timp (40 de săptămâni) în topurile radiourilor din România, cu o singură melodie, intitulată „Lumea ta”. În anul 2005, varianta în limba engleză a single-ului „Lumea ta” a fost promovată de Ministry of Sound, una din cele mai importante case de discuri din Europa, sub numele de “Elena – Before I sleep”. În anul 2006, Elena, împreună cu DJ Project, au câștigat premiul „Best Romanian Act” în cadrul galei MTV Europe Music Awards, care a avut loc la Copenhaga. În mai 2007, formația primește, pentru al doilea an consecutiv, titlul de „Cea mai bună trupă dance” la premiile MTV România.

La începutul anului 2008, DJ Project, împreună cu Elena, lansează, prin Robbins Entertainment, primul lor album, „Before I sleep”, în Statele Unite ale Americii, sub numele de Elena. Albumul a fost lansat pe iTunes pe 18 martie 2008.

La finalul anului 2009, Elena întrerupe colaborarea cu DJ Project ca urmare a dorinței acesteia de a urma o carieră solo. Plecarea Elenei din trupa DJ Project a ocupat primele pagini din presa de nișă. În anul 2010, Elena a revenit sub numele de scenă Ellie White, cu un nou single, „Nu te mai caut” care, în doar căteva săptămâni, a intrat pe locul 1 ca număr de difuzări pe radiourile de specialitate din România, aducându-i artistei titulatura de „New Entry Top Hit 2011” , „Best Female” la Romanian Top Hits 2011, „Best New Act” la Romanian Music Awards 2011 și „Best Romanian Song” la Callatis Awards 2011. În următoarea perioadă, Ellie White lansează piesele „Power of Love”, „Sete de noi”, „Ziua mea”, „Feel” ft. Kourosh Tazmini și „Vânzător de lumină” ft. Viky Red, care îi aduc următoarele premii: „Best Comeback” la Media Music Awards 2012, „Girls Top Hit” , „Best Star” la Romanian Top Hits 2012, „Best Girls Act” la Romanian Top Hits 2013 și „Mamaia Best Female Artist” la Mamaia Music Awards 2013.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker