Sport

Sorți nefavorabili

Cu Rapid, în sferturile Cupei României

Surpriză neplăcută pentru fanTragerea la sorți de marți dimineață n-a fost cu noroc pentru Gloria. Fetele de la Buzău vor juca împotriva celor de la Rapid pentru un loc în final-four-ul competiției. Feroviarele erau una dintre echipele de evitat, alături de CSM București, Bistrița și Brăila.

Din fericire, Gloria se va bucura de avanajul terenului propriu. Tragerea la sorți s-a derulat după sistemul Cupei Angliei, fără capi de serie, prima extrasă din urnă urmând a juca acasă.

Cele mai recente întâlniri au fost tranșate de bucureștence, 31-23 într-un meci disputat pe 8 noiembrie 2023, și 35-33 pe 8 februarie 2023. Ultima victorie a Gloriei împotriva Rapidului datează din august 2022, atunci când Gloria, proaspătă câștigătoare a Cupei, se impunea acasă cu 36-29.

În celelalte sferturi, CSM București va juca pe teren propriu cu CSM Slatina, Târgu Jiu va primi acasă Gloria Bistrița, iar Brăila și Zalău vor juca în Sala Polivalentă Danubius.

Momentan, Rapid se clasează pe locul secund în Liga Florilor, cu șanse teoretice doar la câștigarea Ligii Florilor. De asemenea, fetele în alb-vișiniu au ratat calificarea în play-off-ul Champions League, astfel că, cel mai probabil, vor veni la Buzău cu prima garnitură.

Partida dintre Gloria și Rapid este programată pe 13 martie, ora de disputare urmând să fie stabilită zilele acestea.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker