Actualitate

22 de permise reținute în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat activităţile de prevenire şi combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au aplicat 239 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 22 de permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate.
Poliţiştii rutieri au organizat şi desfăşurat acţiuni ce au avut ca scop depistarea conducătorilor auto care depăşesc limita legală de viteză, atât în localităţi cât şi în afara acestora.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat 67 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 11 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90, respectiv 120 de zile.
Cu cea mai mare viteză a fost înregistrat de aparatele radar, autoturimsul unui șofer de 46 de ani, cetățean străin, ce rula pe DN2E85, în afara localității Zărnești, cu 179 km/h.
Alte 11 permise de conducere au fost reţinute pentru efectuarea neregulamentară a depășirilor, neacordarea priorității de trecere a autoturismelor și a pietonilor ce aveau acest drept, pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului și pentru circulația pe sensul opus de mers.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker