Monden

VIDEO | Buzoianul Mircea Vlad, în clipul primei românce din Top 10 Shazam

Frumusețea primează în fața oricărei alte calități, iar când aceasta se combină cu o voce comercială, proiect­ul devine un succes! Melisa, o tânără româncă, a reușit să ajungă în Top 10 pe ­Sha­zam grație unei melodii și a videoclipului în care  tânăra sexy apare alături de un bărbat la fel de fit și atrăgător. Artista a dez­văluit secretul succesului obținut peste noap­te și pare chiar surprinsă de notorietatea rapidă a piesei ,,I’m alone”. Melodia ei a devenit un trend pe TikTok, iar acum este recunoscută atât în țară, cât și în străinătate. Se pare că piesa și videoclipul în care apare și dansatorul profesionist Mircea Vlad au ajutat-o să fie foarte cunoscută atât în plan muzical națio­nal, cât și internațional.

,,Este o realizare și o surpriză și pentru mine. Am aflat destul de curând de acest lucru și m-am bucurat foarte tare. Piesa a fost lansată anul trecut, în luna februarie, a avut un moment în care a stagnat, după care, acum o lună de zile, am înțeles că a prins foarte tare datorită aplicației TikTok, unde a devenit virală. După TikTok, ea a luat un curs foarte frumos, este numărul unu în Rusia, în Ucraina. A ajuns să fie un fel de trend”, a povestit Melisa, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Tânăra româncă este foarte bucuroasă de succesul pe care îl are și susține că a fost o surpriză și pentru ea, și pentru membrii proiectului său muzical, așa că buzoianul Mircea Vlad mai bifează un succes în carieră alături de o vedetă cu notorietate. Reamintim că Mircea este și antrenor de fitness în parteneriatul The Guys, dar prima ,,dragoste” rămâ­ne dansul, aici colaborând cu vedete precum Alexandra Stan, Nico­le Cherry, Ștefan Bănică sau Corina.

Articole similare