Monden

VIDEO | Buzoianca Bianca Bîsceanu, patru de DA la Superstar

Buzoianca Bianca Bîs­ceanu şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 9 ani. A urmat apoi cursuri de canto la Şcoala Populară de Arte din Buzău. De mică visează să devină cântăreaţă sau actriţă, iar pentru asta, în viitor, vrea să dea admitere la UNATC. S-a apucat de cursuri de actorie la liceul buzoian şi mai învaţă şi singură acasă. Parinţii o susţin, vor ca ea să-şi urmeze visul şi să fie ­feri­cită. Se consideră o fire emotivă şi liniştită, iar concursurile la care a participat au ajutat-o să nu mai aibă emoţii atât de mari când se află pe o scenă.

Ultima sa evoluţie importantă a avut loc în cadrul showului ,,Superstar România”, acolo unde a primit şi sfaturi importante de la vedetele din juriu, care i-au apreciat vocea, însă nu şi coregrafia. Carla’s Dreams a considerat că dansul ei a fost stângaci: „Nu este ­des­pre tine, nu mai face asta… Şi uite, tu eşti atât de drăguţă şi gingaşă. Crede-mă, a fost drăguţ prin stângăcie”, a apreciat juratul. Marius Moga a ţinut să-i dea şi el câteva sfaturi: „Ţi-ai pierdut suflul făcând aceste coregrafii. Am apreciat că ai depus efort şi în direcţia asta, dar nu este neapărat nevoie”, a completat vedeta, care a apreciat vocea buzoiencei, nu şi mişcările scenice. La unison însă, cei doi, alături de Raluka şi Smiley, i-au acordat Biancăi şansa de a merge mai departe în concurs.

Formatul emisiunii ,,Superstar România” a dat naştere unui fenomen glo­bal, urmărit de peste 500 de milioane de telespectatori în toată lumea. Este showul care transformă oamenii obişnuiţi în superstaruri muzicale şi acum, în Româ­nia, îşi caută eroii primului sezon! Serile de vineri de la Pro TV aduc momente senzaţionale oferite de cei mai tari concurenţi pe scena de la „Superstar România”.

Cei patru juraţi au ­mi­siunea dificilă de a decide cine merită să treacă în următoarea etapă şi cine ar trebui să mai muncească înainte de a avea o şansă la marele premiu. „Superstar România” înlocuieşte într-un fel „Vocea României”, des­pre care oficialii PRO TV au confirmat că va lua o pauză din cauza pandemiei, chiar în anul celui de-al zecelea sezon. Nu contează ce ocupaţie sau experienţă au cei care participă la noul show, ei trebuie să iubească muzica, să aibă între 16 şi 30 de ani şi… să nu mai stea pe gânduri!

„Superstar România” este o emisiune care are la bază formatul ­internaţio­nal „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare ţară în care a fost transmis. Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de ţări, şi a devenit unul dintre cele mai iubite showuri de talent datorită oportunităţii ofe­rite de a devenit noul star pop ­mu­zical!

Articole similare