miercuri, 05 august 2020

VIDEO | Buzăul, premiul special pentru inovare la Gala Asociaţiei Municipiilor

Asociaţia Municipiilor din România, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, a organizat, luni seară, la Bucureşti, evenimentul anual intitulat „Gala AMR“, un proiect care sti­mu­lează competiţia între municipii pentru obţinerea celor mai bune rezultate la nivelul administraţiei publice locale.

În acest an, Asociaţia Municipiilor a acordat, pentru prima oară, şi un premiu special pentru inovare, care a revenit municipiului Buzău pentru succesul implementării managementului de tip Kaizen. “De peste doi ani, Primăria Buzău implementează managementul de tip Kaizen, în premieră mondială în administraţia publică, fapt confirmat de domnul Masaaki Imai, fondatorul Kaizen Institute Global din Tokio, Japonia. Astfel, în doi ani şi trei luni s-a obţinut o economie de timp pentru cetăţenii buzoieni, prin reducerea timpului de răspuns, de peste 400 de ani, câştigându-se şi peste 4 mi­li­oane de euro venituri suplimentare. Mul­ţumesc mult buzoienilor care ne-au sprijinit şi ne sprijină în permanenţă cu idei de îmbunătăţire a activităţii Primăriei.

De asemenea, mulţumesc în mod deosebit funcţionarilor din aparatul propriu al Pri­măriei care au obţinut rezultate bune pentru ce­tăţenii Buzăului”, a scris pe Facebook primarul Constantin Toma.

Acordarea, în premieră, a premiului pentru inovare a fost remarcată de preşedintele Klaus Iohannis, care a transmis un mesaj participanţilor la Gală: “În administraţia publică locală din România, ca şi în alte domenii, implicarea profesioniştilor este vitală. Oameni ca dumneavoastră, care îşi înţeleg misiunea, care au foarte mari responsabilităţi, merită să fie onoraţi şi recompensaţi. De priceperea şi seriozitatea dumneavoastră, de hotărârea cu care acţionaţi depinde buna funcţionare a comunităţilor locale şi, în definitiv, o viaţă mai bună pentru românii noştri. Trăim astăzi într-o lume cu o dinamică accelerată, în care lucrurile se schimbă şi evoluează de la zi la zi. Aspecte care, în trecut, nu ocupau un rol central pe agenda publică, cum ar fi digitalizarea, eficienţa energetică, protecţia mediului, regenerarea urbană s-au transformat în domenii de referinţă pentru administraţia publică locală. Faptul că aţi reuşit să implementaţi proiecte în aceste domenii, pentru care sunteţi astăzi premiaţi, reprezintă un mare câştig pentru comunităţile pe care le re­prezentaţi. Este important să ţineţi pasul cu evoluţiile de la nivel european şi global, astfel încât municipiile din România să devină competitive şi să se dezvolte suste­nabil. Anul acesta se acordă, pentru prima dată, un Premiu Special pentru inovare în administraţia publică. Acest lucru dovedeşte că, la nivel local, provocările societăţii de astăzi, aflate într-o continuă expansiune, sunt tratate foarte serios. Inovarea re­prezintă, în esenţă, motorul progresului. Înţelegând acest lucru, vă pregătiţi încă de astăzi comunităţile să facă faţă provocărilor zilei de mâine”, a transmis şeful sta­tului.

Municipiul Buzău – premiul pentru inovație la Gala Premiilor Asociației Municipiilor din România- 2019Aseară, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sub înaltul patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, s-au decernat premiile Asociației Municipiilor din România pe 2019.Municipiul Buzău a câștigat premiul special pentru inovație în administrația publică din România.De peste 2 ani, Primăria Buzău implementează managementul de tip Kaizen, în premieră mondială în administrația publică, fapt confirmat de domnul Masaaki Imai, fondatorul Kaizen Institute Global din Tokio, Japonia.Astfel, în 2 ani și 3 luni s-a obținut o economie de timp pentru cetățenii buzoieni, prin reducerea timpului de răspuns, de peste 400 de ani, câștigându-se și peste 4 milioane de euro, venituri suplimentare.Mulțumesc mult buzoienilor care ne-au sprijinit și ne sprijină în permanență cu idei de îmbunătățire a activității Primăriei.De asemenea, mulțumesc în mod deosebit funcționarilor din aparatul propriu al Primăriei care au obținut rezultate bune pentru cetățenii Buzăului.

Gepostet von Constantin Toma am Dienstag, 10. Dezember 2019

loading...
error: Content is protected !!