Monden

VIDEO | Andra Gogan, un look nou în piesa ,,Deja Vu”

Se apropie Sărbătorile de iarnă și artiștii se întrec din nou în piese ,,cadou” pentru fanii lor! Andra Gogan a muncit în studio și a vrut să vină Moșul mai devreme, așa că cea mai urmărită româncă de pe TikTok tocmai a ajuns la 9 milioane de abonați în ce­lebra aplicație; iar în timp ce se bucură de noul record personal, Andra Gogan și-a răsplătit fanii cu surprize frumoase. ,,Deja Vu” este o melodie diferită de tot ceea ce a făcut Andra până acum.

Printre multele proiecte pe care le desfășoară, Andra Gogan se ocupă în continuare de muzică. Ultima piesă lansată este compusă și produsă în studiourile Midiots. Piesa este despre iubirea de care îți amintești și pe care o retrăiești ca pe un deja vu, deși ea a trecut. ,,Piesa <Deja vu> este una dintre preferatele mele de până acum! Este despre iubirea care a trecut, dar care încă rămâne în suflet, în minte și în inimă. Cred că mulți adolescenți, și nu numai, se vor regăsi în versurile ei. M-am simțit super la Midiots, la studio, când am înregistrat piesa cu băieții. Mi-au dat un super vibe și am primit feedback pozitiv din partea celor din jur, de vârste total diferi­te”, a declarat Andra la Observator.

În videoclipul piesei ,,Deja Vu”, buzoianca este de nerecunoscut. Pentru că tânăra folosește o perucă neagră, alături de un tânăr foarte faimos pe rețelele de socializare, mulți au crezut că Andra și-a schimbat look-ul și are și iubit. Dar artista a precizat că a fost doar un joc de imagine pentru piesă, părul ei nesuferind nicio modificare. În trecut, Andra a mai încercat culori și nuanțe diferite pentru podoaba ei capilară, dar nimic dramatic precum în noul videoclip.

Reamintim că Andra Gogan a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru ,,Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și ,,Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume).

Articole similare