Monden

VIDEO | Andra Gogan, megaconcert pe 17 septembrie

Un spectacol cu melodii noi, cântăreți și vloggeri de top, într-o locație VIP, Arenele Romane. Așa se anunță megaconcertul ce va purta semnătura buzoiencei Andra Gogan, iar promovarea spectacolului a început deja la emisiunile de divertisment, acolo unde vloggerul a prezentat și una dintre cele mai noi piese ale sale, „Ne vedem în septembrie”.

Prezentă în platourile de filmare ale Antenei 1, în week-end, Andra a specificat că i-a fost dor de astfel de evenimente precum concertele, pentru că ea așa a început să fie cunoscută, prin spectacole cu muzică și dans, încă de la 11 ani, împreună cu fratele sau, Răzvan. „Mi-a fost dor de un asemenea eveniment, în care facem schimb de energie, eu și fanii mei. Am început cu 1.000 de oameni în sală, am ajuns la turnee prin țară, am luat pauză la un moment dat. Acum am simțit că trebuia să dăm drumul din nou la megaconcerte, așa că vă astept cu o serie de surprize și invitați de top pe 17 septembrie, de la ora 18.00!”, a fost mesajul Andrei către toți cei care o iubesc.

Ea a fost întrebată și cum poate ajunge cineva la un număr de ordinul milioanelor de abonați care să îți urmărească postările și activitatea, și să se și aboneze la canalul oficial, Andra a răspuns că sunt două căi prin care poți ajunge faimos on-line: content calitativ și cantitativ. „Eu sunt adepta contentului și mesajelor sau postărilor cantitative și calitative, pe când fratele meu nu, el lucrează mult la un material și vrea calitate. Eu i-am demonstrat că se poate și-și, îmi place constanța, nu trebuie să te concentrezi niciodată doar pe calitate. Răzvan vrea contentul perfect, de aceea eu merg mai mult pe partea de abonați, iar el este impresarul meu”, a subliniat Andra Gogan. Drept urmare, energia și teoria ei au funcționat și pentru piesa lansată zilele acestea, „Ne vedem în septembrie”, care a „împușcat” două milioane de vizualizări rapid, semn că flerul Andrei funcționează perfect.

 

 

Articole similare