Educație

Viceprimarul Oana Matache i-a vizitat pe liceenii de la „Meserii și Servicii” de ziua lor

Astăzi, de „Ziua Meseriilor”, viceprimarul Oana Matache s-a aflat în mijlocul elevilor Liceului Tehnologic Meserii și Servicii din Buzău. Viceprimarul a fost impresionat de talentul elevilor de aici care au ținut să îi arate ce știu ei să facă cel mai bine. De asemenea, au demonstrat că știu foarte bine care este drumul lor în viață.

„Am întâlnit copii frumoși și talentați, care în mare parte știu deja ce vor face cu viața lor, pentru că au șansa să învețe că „meseria este brățară de aur”  , alături de profesori buni și colaboratori – experți în servicii și gastronomie”, a spus Oana Matache într-o postare pe pagina de socializare.

Prezența Oanei Matache la liceul buzoian nu a fost întâmplătoare pentru că „Primăria Municipiului Buzău și-a luat angajamentul de a restaura în Buzău percepția și importanța acordată învățământului profesional.

Fără investiții și încredere acordate formării meseriașilor, riscăm să blocăm dezvoltarea României și sper să înțeleagă cât mai mulți factori decizionali acest lucru.

La mulți ani, meseriașilor!”, este mesajul pe care îl transmite viceprimarul Oana Matache.

Un comentariu

  1. In restul zilelor din an, cand e „Ziua Serviciilor”, le uram „La multi ani, serviciilor!”

Articole similare