marți, 22 septembrie 2020

Vicepremierul Raluca Turcan spune că există trei scenarii în privința anului școlar

UPDATE: Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că scenariul înghețării anului școlar nu este luat în calcul.

„Nu există un astfel de scenariu. În acest moment nu luăm în calcul sub nicio formă înghețarea anului școlar. Scenariile pe care le fac specialiștii din cadrul Ministerului vor fi făcute publice în momentul în care vom avea o situație clară. Toate aceste scenarii vor fi luate în calcul în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus din România. Fac un apel la calm. Îi rog pe elevi, pe părinți și pe studenți să stea acasă și să continue învățarea de acasă”, a declarat Monica Anisie citată de digi24.ro.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că a cerut o analiză Ministerului Educației în legătură cu deciziile ce se pot lua în privința anului școlar, în contextul coronavirusului.

Potrivit g4media.ro, Raluca Turcan a mărturisit că se ia în calcul inclusiv repetarea anului școlar.

Sunt trei etape posibile, cel puțin din perspectiva mea. Una ar fi ca anul școlar să continue și evaluările să fie așa cum au fost prevăzute, dar e un scenariu destul de greu de atins, întrucât deja se prefigurează închiderea școlilor peste perioada anunțată. Al doilea scenariu ar fi al decalării evaluărilor, iar al treilea ar fi al repetării anului, însă vom vedea, e foarte-foarte dificil de afirmat acum care va fi soluția”, a declarat Turcan pentru rfi.ro, citată de g4media.ro.

#STATIACASA

1 COMENTARIU

  1. Prostia se ”propaghează” la nesfârșit în cazul fostei pdl-iste, fără putință de scăpare. Nu demult, râdeam de specimenele psd-iste, astăzi, ne crucim și ne luăm cu mâinile de cap când vedem exemplarele rarisime de prostie de la pnl-isti. Dacă nu te pricepi, nu te bagi…,dar impostorii nu știu de o astfel de regulă. Impostura este o boală generală, o întâlnești în cazul tuturor experților, specialiștilor… cu care ne-am pricopsit de ceva ani încoace. Este tipic….un guvern submediocru nu poate să dea soluții salvatoare. Soluțiile salvatoare depind de fiecare dintre noi, nu de șleahta de vânduți multinaționalelor.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!