marți, 13 aprilie 2021

OPREȘTE SPECULA! OPINIA pune în legătură directă comercianții cu micii producători

Așa cum ați putut afla în ultimele zile din paginile cotidianului OPINIA, una dintre categoriile care vor fi crunt lovite de criza cauzată de infecțiile cu coronavirus este cea a micilor magazine de cartier, care vor ajunge să fie sufocate de politica de prețuri iresponsabilă practicată atât de marii angrosiști din capitală – locul din care se aprovizionează mai micii angrosiști din județe -, cât și de producători, prin intermediul rețelelor proprii de distribuție.

De asemenea, micii producători agricoli buzoieni, care oricum erau excluși din aria de interes a retailerilor și a angrosiștilor care co­mercializează asemenea produse, riscă și ei să ajungă să își arunce marfa din lipsa unei pieți de desfacere sigure.

Celor două categorii li se adaugă cea a micilor transportatori, a căror activitate se desfășoară cu greu sau chiar este para­lizată în această perioadă de criză.

În aceste condiții, OPINIA demarează o campanie de ajutorare a celor trei categorii reprezentate la nivelul județului Buzău, punându-le la dispoziție o platformă în care producătorii agricoli, micile magazine și micii transportatori își pot face publice ofertele și necesitățile, intrând în legătură unii cu ceilalți prin intermediul nostru.

Modalitatea de lucru este simplă: fiecare producător, comerciant sau transportator poate posta pe această platformă, în mod gratuit, oferta de produse sau servicii, respectiv produsele pe care magazinele le caută, specificând un minim de date: nume (firmă), produsul sau serviciul pus la dispoziție/solicitat, prețul și un număr de telefon de contact.

Bineînțeles, de acest serviciu pot beneficia și restaurantele care oferă servicii de catering, din aceleași rațiuni descrise mai sus.

Cum se pot posta anunțurile?

Foarte simplu. Pe site-ul OPINIA, www.opiniabuzau.ro, veți găsi un banner cu titlul “OPREȘTE ­SPE­CULA!”. El permite accesul la prezentul text, la care puteți lăsa anunțul sub forma unui comentariu normal. Pentru ca anunțul dumneavoastră să fie validat, sunt obligatorii datele specificate anterior.

EXEMPLE

⇒ Popescu Ion / SC Ogorul SRL, producător din comuna …., ofer spre vânzare cantitatea de … cartofi, la prețul de …/kg. Telefon: …
⇒ SC Napolitana SRL, din orașul/comuna …, doresc să cumpăr … kg de ceapă. Telefon:…
⇒ SC Catering SRL, din orașul/comuna …, doresc să cumpăr … kg de făină. Telefon: …
⇒ SC Dubița SRL / Ionescu Vasile, PFA), ofer transport marfă la prețul de … lei/km. Telefon: …

 

#statiacasa

4 COMENTARII

 1. Dobrescu Mircea / SC API ROYAL EXIM SRL, producator autorizat ofer spre vanzare miere de albine.
  Telefon: 0723 614 594

  • Preț/cantitate
   Mierea e naturală sau indoita cu ceai?
   Ma pricep cand o vad, dar nu vreau sa bat drumul degeaba.

 2. Cucu Maria, producător agricol din comuna Mărăcineni , vând răsad de legume: 1 leu firul; telefon: 0722253269

 3. Coman Constantin, producător legumicol, com.Mărăcineni, vand ceapă verde, 1 leu legătura( cinci cepe), tel.0751320306.

Comments are closed.

loading...