sâmbătă, 08 august 2020

„Vaccin educațional împotriva virusului COVID-19”, editat de Primăria Buzău

Cu ocazia unei declarații de presă acordată de primarul Constantin Toma joi, 7 mai, la intrarea în Cartierul Poștă, edilul a prezentat o carte editată pe banii Primăriei pentru elevii și familiile lor aflate în carantină. Este vorba despre un ghid împotriva virusului COVID-19 pentru elevii din clasele I-VIII.

Cartea a fost împărțită cu ajutorul polițiștilor locali elevilor din Cartierul Poștă aflat în carantină.

„S-a descoperit deja un vaccin la Buzău, un vaccin educațional. Profesorii de la Palatul Copiilor au ve­nit cu o propunere exce­p­țională „Ghid de învățare – <Vaccin educațional> împotriva virusului COVID-19 pentru elevii, părinții și bunicii din clasele I-VIII”. Fiecare copil din aceste clase și familiile lor vor primi această carte pentru a-i sprijini și a nu se mai uita doar în calculator. Vor găsi aici niște lucruri extraordinare, prezentate într-o manieră veselă. Încercăm să îi facem să mai lase calculatoarele și tabletele și să încerce din nou să simtă mirosul cărții tipărite, să poată ieși pe balcon sau în curte pentru a învăța. Este o carte ­edi­tată special pentru ei”, a declarat Toma.

„Un gând special de susținere necondiționată pentru toți elevii, părinții și bunicii din Cartierul Poștă”

Primarul a citit și ­de­dicația specială pentru familiile din Cartierul Poștă, dedicație care se află la începutul volumului.

„Are și o dedicație: <Dedic acest vaccin des­coperit prin multă trudă de un colectiv entuziast de la Palatul Copiilor Buzău tuturor elevilor, profesorilor și părinților buzoieni care au făcut eforturi extraordinare de a asigura continuitatea procesului educațional la un nivel acceptabil. Un gând special de susținere necondiționată pentru toți elevii, părinții și bunicii din Cartierul Poștă, care sunt acum în carantină, fiind obligați să nu își pără­sească locuințele>”, a mai declarat primarul Toma.

loading...
error: Content is protected !!