sâmbătă, 11 iulie 2020

UPDATE Elev de la Colegiul Hasdeu a ajuns la spital după o posibilă glumă proastă a colegilor

UPDATE Elevul de la Colegiul Hasdeu care ar fi băut apă cu săpun lichid a fost externat marți seară, la ora 19,00, după ce a fost perfuzat și a primit medicație specifică pentru astfel de cazuri. Se pare că două colege s-ar face responsabile pentru gluma proastă. Polițiștii urmează să audieze astăzi colegii băiatului, însoțiți de părinți. Conducerea unității a demarat, în paralel, o anchetă internă în urma căreia se va stabili ce măsuri administrative pot fi luate în cazul celor vinovați.

Băiatul de 14 ani este din Beceni.

Un elev de clasa a VIII-a de la Colegiul Național „B. P. Hasdeu” a ajuns astăzi după-amiază la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău acuzând stări de greață și dureri de stomac. Imediat i s-au făcut analize și a fost perfuzat, existând suspiciunea că a ingerat o substanță toxică. Medicii au anunțat imediat și Poliția care a demarat verificări la unitatea școlară.

Băiatul, în vârstă de 14 ani, ar fi băut apă dintr-un PET după ora de sport. A  observat că apa avea un gust ciudat și un miros parfumat, iar mai târziu, după ce a ajuns acasă, a început să se simtă rău, motiv pentru care bunicul său a sunat la Ambulanță. Din verificările efectuate la unitatea școlară a rezultat că din dorința de a face o glumă, colegi ai săi i-ar fi turnat săpun lichid în sticla cu apă. Starea adolescentului este una bună, nefiind cazul să rămână internat. Partea bună este că baiatul a luat sticla la spital și urmează să se ia probe pentru a se stabili cu exactitate despre ce substanță este vorba. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

1 COMENTARIU

  1. A FOST FOARTE GROAZNIC ELEVII CUM SA SI BATA JOC DE UN COPIL….
    ELEVII ACESTIA NU AU CEI SAPTE ANI DE-ACASA

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!