Economic

Unde poți găsi dressing-ul perfect?

Dormitorul este, fără îndoială, camera casei unde reușim să ne relaxăm cel mai bine după zilele care par să nu se mai termine. Este și normal să ne dorim ca aici să avem parte de o amenajare a pieselor de mobilier, astfel încât să fie nu doar plăcut ochiului, dar să nu renunțăm nici la funcționalitatea lor.

Există multe obiecte fără de care această cameră pare sa nu aiba sens, iar la loc de cinste se află patul și dressing-ul.

Reprezentantele sexului frumos știu prea bine cât de importantă este o asemenea piesă de mobilier și cum întregește ea armonios restul încăperii.

Ce e drept, parcă niciodată nu ai spațiu suficient pentru depozitarea hainelor, dar asta e o cu totul altă poveste, și are mare legătură cu pasiunea pentru shopping a acestora.

Pentru că este vorba despre elemente de mobilier care trebuie să îmbine în mod perfect design-ul și utilitatea, și mai ales, nu le schimbi în fiecare an, ai nevoie să știi cum poți să alegi acele dulapuri de calitate despre care să poți afirma, în orice situație, că sunt pur și simplu perfecte. De aceea, am decis să îți oferim câteva sugestii despre cum alegi dressing-ul cel mai bun pentru dormitorul tău.

Folosește inteligent tot spațiul 

Principalul scop al unui dressing, sau dulap dacă preferi, este să îți ofere un bun spațiu pentru depozitare. Prin urmare, modelul ales de tine trebuie să fie unul care acoperă tot spațiul, pornind din podea și până în tavan. Profită inteligent de toate micile detalii, cum ar fi sertarele pentru lenjerie, suporturile pentru haine sau pantofi și multe altele. Toate se vor dovedi foarte utile, și mai devreme sau mai târziu, prea neîncăpătoare. Și atunci, ce faci? Simplu: cumperi un nou dressing, pentru că sigur găsești unde să îl amplasezi.

Interiorul trebuie bine luminat

Înainte de a trece la achiziționarea unui dressing, din mulțimea de dulapuri de calitate care îți stau la dispoziție, gândește-te bine unde urmează să fie amplasat.

Dacă nu ești încă hotărât/ă, gândește precum un profesionist: lumina trebuie să vină din cat mai multe unghiuri, astfel încât interiorul acestuia să fie foarte bine luminat. Așa vezi mult mai ușor hainele pe care doresti sa le probezi, iar dacă dressing-ul tău mai este prevăzut și cu o oglindă, atunci este perfect.

Dar stai un pic, mai avem o sugestie! Ce părere ai avea dacă ti-ai cumpara o astfel de piesă de mobilier prevăzută cu lumini încorporate, sau poți chiar tu să faci mici schimbări în acest sens.

La comandă sau de-a gata?

Unde poți găsi dressing-ul perfect? Nu-ți face griji, vei reuși să găsești această piesă de mobilier care să se potrivească perfect. Fie începi să iei magazinele de mobilă la rând, vizitezi site-uri online și vezi care sunt ofertele lor, sau pur și simplu îți faci unul la comandă, după preferințele tale.

Înainte de a trece la achiziționarea dressing-ului trebuie să te gândești bine care este stilul tău vestimentar. Da, nu zâmbi, chiar are legătură cu acest subiect. Astfel, dacă ești genul care adoră blugii și ținutele sport/casual, un dulap cu multe sertare ți se potrivește perfect.

Dacă în schimb, după ce ți-ai ales hainele dimineață, dormitorul tău arată ca și cum ar fi trecut taifunul pe acolo, este semn că ai nevoie de un dulap cu oglindă fixa, pentru că te-ar ajuta să te hotărăști mai repede, atunci cand incerci hainele.

In cazul in care ai in vedere achizitionarea online a unui dressing, atunci iti recomandam sa vizitezi si magazinul mobilaideal.ro , deoarece este posibil sa ai parte de surprize placute.

Spațiul pentru depozitare

Dressing-ul este, prin excelență, un foarte bun spațiu de depozitare. Dilema care apare este însă: oare cât de mult spațiu ai nevoie? Dacă ești genul care adoră să aibă multe haine, accesorii sau pantofi, pentru că adori moda și tot ce ține de ea, atunci parcă niciun dulap nu este suficient de mare. Dar, cu puțină organizare, totul se rezolvă perfect, și vei vedea că există soluții și pentru tine.

Caută idei din care să te inspiri

Este destul de greu să alegi un dressing bun, care să fie nu doar util, ci să se potrivească bine stilului în care ai ales să amenajezi camera. De aceea, nu te grăbi să treci imediat la achiziționarea unei astfel de piese de mobilier, ci acorda-ți timpul de care ai nevoie pentru a lua o decizie inteleapta.

Caută idei din care să te inspiri, iar dacă nu găsești ceva pe placul tău la magazinele de specialitate, nu-ți face griji, le poți modifica sau comanda după preferințe. Și, dacă mai ții cont și de micile noastre sugestii pe care ți le-am prezentat mai sus, cu siguranță vei putea să faci alegerea perfectă: un dressing util, elegant, care să se potrivească perfect oferindu-ți armonia vizuală pe care o dorești pentru dormitorul tău!

Articole similare