Economic

Un gazon sintetic: 5 elemente esentiale pentru un teren perfect

Terenurile sintetice sunt o modalitate excelenta de a ajuta la intretinerea suprafetelor de joc, de a prelungi sezonul de joc si de a oferi jucatorilor o alternativa accesibila la terenurile cu gazon natural.

Un gazon sintetic nu mai este potrivit doar pentru stadioanele profesionale. Cu toate acestea, nu toate terenurile cu gazon artificial sunt create la fel.

Exista multe marci si tipuri diferite de produse cu gazon artificial pe piata. Multe dintre acestea nu se comporta suficient de bine in practica pentru a fi considerate o alternativa viabila la gazonul natural in ceea ce priveste performanta, durabilitatea si rentabilitatea. Asadar, cum sa obtii un teren de sport perfect pentru orice anotimp?

5 pasi simpli pentru a crea un teren perfect folosind gazon artificial

Cum trebuie sa fie un gazon artificial de calitate superioara? Atunci când are loc o amenajare gazon artificial, ar fi bine sa se tina cont de faptul ca produsul va fi in functiune timp de 5-10 ani, daca nu mai mult. Asadar, este important sa se selecteze un produs de inalta calitate, care va functiona bine in timp. Nu toate terenurile cu gazon sintetic sunt create la fel si nu toate vor oferi durabilitatea si performanta necesara. Astfel, terenurile trebuie sa ofere:

  •  Durabilitate

Produsul trebuie sa fie suficient de durabil pentru a rezista la cantitatea de uzura care este asteptata zilnic;

  •  Caracteristici de joc

Produsul trebuie sa fie potrivit pentru tipul de sport sau de activitate care va fi practicata pe teren;

  •  Mediu

Produsul trebuie sa fie potrivit pentru mediu, adica pentru clima, cantitatea de lumina solara etc;

  •  Cost

Produsul trebuie sa fie competitiv din punct de vedere al pretului.

Astfel, gazonul artificial este o modalitate excelenta de a reduce costurile de intretinere si de a le oferi jucatorilor o suprafata de joc de inalta calitate. Acestea nu dureaza la fel de mult, sunt dificil de intretinut si genereaza costuri de intretinere mai mari din cauza faptului ca trebuie sa fie inlocuite des. Cu o intretinere si ingrijire corespunzatoare, poate fi prelungita si mai mult durata de viata a gazonului sintetic.

Gazonul artificial este o imbunatatire rara a naturii, oferind o igiena mai buna, rezistenta la apa, amortizare, culoare si consistenta mai buna decat iarba naturala.

Articole similare