Economic

Turneul Premier League Darts 2021 este în plină desfășurare! Care sunt cotele pentru fiecare jucător?

Turneul Premier League Darts 2021, organizat anual de Corporația Profesională de Darts, se află anul acesta la cea de-a șaptesprezecea ediție. După Campionatul Mondial, Premier League este a doua cea mai mare competiție de acest fel din lume, pasionați din fiecare țară așteptând cu nerăbdare fiecare meci pentru a-și susține preferații. Află în acest articol care este parcursul acestui sezon până în prezent, cine sunt favoriții și care este jucătorul cu cele mai mari șanse de câștig. 

Iată care sunt aspectele pe care trebuie să le cunoști despre Premier League Darts 2021:

Participanții la Premier League Darts se vor înfrunta în meciuri de doi, pe parcursul a nouă runde. Fiecare jucător primește, la finalul meciului, două puncte pentru o victorie și un punct în caz de egalitate. După primele nouă runde, jucătorul cu cele mai puține puncte este eliminat, turneul continuând în același mod până la meciul decisiv. 

Din cauza pandemiei și a restricțiilor asociate, fiecare noapte de joc are loc anul acesta fără public, pe Marshall Arena din Milton Keynes (Anglia) în perioada 5-9 Aprilie, 19-22 Aprilie, 5-7 Mai și 24-27 Mai, înainte de noaptea play-off din 28 Mai. 

Turneul care, în mod normal, se desfășura pe șaptesprezece joi consecutive, a fost readus la vechiul format de zece jucători, fără participanții surpriză care purtau numele de „weekly challengers” din ultimele două sezoane. 

Michael van Gerwen, care ocupă în prezent locul 3 în topul mondial al jucătorilor de darts, participă și în acest an la Premier League. Într-un meci de înaltă calitate, acesta a triumfat asupra debutantului portughez José de Sousa. În fapt, pentru pasionații acestui sport, care pariază pe Darts în acest sezon al Premier League, Michael van Gerwen are cele mai mare șanse de câștig, cu o cotă de 2.5, conform ofertei de pariere Sportingbet.ro. Acesta este urmat îndeaproape de Dimitri van den Bergh, dublu câștigător al Campionatului Mondial pentru Tineret, cu o cotă de 4.5. 

În celălalt capăt al topului se situează novicele José de Sousa, cu o cotă de 15, urmat de scoțianul Gary Anderson, fost câștigător al Campionatului Mondial în 2015 și 2016, cu o cotă de 17. Nu uita, însă, că orice cotă trebuie verificată periodic, deoarece se poate modifica în orice moment!

Care sunt regulile care decid câștigătorul Premier League Darts? 

Jocul de darts nu este un joc complicat, iar regulamentul turneului este cât se poate de simplu, respectând normele partidelor clasice. Iată care sunt regulile de bază care decid câștigătorii meciurilor la cele mai importante campionate din lume: 

  • Participantul care primește prima rundă dintr-un joc se decide aruncând câte o singură săgeată, jucătorul cu cea mai apropiată de centru luând prima aruncare;
  • O repriză constă în aruncarea a trei săgeți, cu excepția cazului în care jocul este câștigat în mai puține;
  • La final sunt numărate doar săgețile înfipte în tabla de joc, iar cele care au fost aruncate și au căzut, nu mai pot fi aruncate din nou;
  • Săgețile sunt aruncate dintr-o linie de la picioare clar marcată, numită oche.

Deși pare că turneul Premier League Darts 2021 și-a decis deja câștigătorul, scorurile se pot schimba oricând în acest joc imprevizibil, iar răsturnările de situație nu ar trebui să te șocheze. Urmărește în continuare meciurile pentru a fi la curent cu toate noutățile și susține-ți favoritul! 

Sursă foto: Pexels.com. 

 

 

 

Articole similare

error: Continut protejat!!