Monden

Turneul magicianului Robert Tudor se oprește și la Buzău

Intitulat simbolic „În căutarea Iepurașului”, turneul cu numere de magie al renumitului magician Robert Tudor vine și la Buzău pentru cei mari și pentru cei mici. Iluzionistul vă invită în ultima săptămână din luna septembrie să îl căutați simbolic pe Iepuraș, pentru că și-a lăsat valizele și jobenul plin cu numere creative menite să facă tot publicul să creadă în magie.

„Vom porni cu toții în căutarea iepurașului cu o valiză plină de trucuri și iluzii pregătite pentru toți cei care îndrăznesc să creadă în magie. Ne vom juca, vom râde și vom învăța despre cei care au schimbat această lume prin viziunea lor atipică. Vrem să ne bucurăm alături de cei mici și să le oferim un spectacol memorabil, încuranjându-i să creadă că nimic nu e imposibil. Deși pentru unii sunt doar trucuri, pentru noi sunt calea către universul imaginației noastre. Crezi în tine, crezi în magie! Ne vedem pe 29 septembrie, buzoieni!”, a transmis Robert Tudor.

Turneul va porni din Brașov pe 17 septembrie, va bifa 21 de localități și se va încheia pe 22 octombrie, cu o ultimă reprezentație de magie la Râmnicu Vâlcea. Buzăul este a opta localitate în care Robert Tudor își prezintă spectacolul din cadrul turneului de magie.

Robert Tudor s-a născut pe 7 decembrie 1984, în București. Pasiunea lui din copilărie a fost sportul, dar nu a dorit o carieră în domeniu. Acesta este de profesie agronom și actor. În școala generală, a practicat kaiac-canoe la un club din capitală. Mai târziu, a urmat cursuri de box, în perioada liceului. Este pasionat de fotbal, iar echipa lui favorită este Barcelona. La începutul facultății a descoperit pasiunea pentru magie și așa a început să își construiască o carieră. El spune că își dorește să rămână în istorie, datorită numerelor sale magice, acompaniate și de un umor pe măsură. Robert a obținut un certificat de pregătire de la Școala de Magie din Viena, Austria, în 2003. De atunci, a investit zeci de mii de euro în numere de magie, pentru a fi din ce în ce mai bun. Robert Tudor consideră că cel mai bun magician este David Copperfield. Îl admiră foarte mult pentru performanțele lui și chiar a avut ocazia să îl întâlnească în 2014.

Un comentariu

  1. Nu ratati ocazia de a va surprinde si de a fi surprinsi saptamana viitoare la Buzau, in urma unei povesti magice cu Robert Tudor! Pe aceasta cale vreau sa multumesc lui Robert Tudor pentru ca intra in orasul meu si ne ofera bucuria de a admira o neasteptata si de nerefuzat iluzie. Astept cu drag sa ma bucur de spectacolul acestui magician renumit si experienta unica pe care spectacolul promite sa ne-o ofere!

Articole similare