Monden

Turneul cu piesa „Ghici cine vine?” se oprește și la Buzău

Buzoienii vor avea ocazia să vadă la ei acasă, pe scena Consiliului Județean, o excelentă comedie neagră, a controversatului Dan Puric. Deși jocul și dialogurile savuroase ale actorilor provoacă un râs copios, piesa este o reprezentație profundă și răscolitoare despre veșnicie, dar și despre derizoriul existenței umane. Autor, regizor și actor al piesei, Dan Puric se oprește cu turneul piesei „Ghici cine vine?” și la Buzău, unde va juca un personaj cu mult umor, dar și cu un tragism, ce va naște sentimente profunde în publicul spectator.

Actorii ce îl vor însoți pe scenă în data de 25 octombrie sunt Constantin Cotimanis, Amalia Ciolan/Iulia Dumitru şi Beatrice Rubica, împreună dând viaţă unor personaje aflate faţă în faţă cu iminența unor evenimente ce pot schimba viața oricui într-un mod radical.

„Ghici cine vine?” este o adaptare a piesei „Acești români fantastici” la realitățile lumii de azi, iar ora de începere va fi 19.00, așa că organizatorii vă așteaptă la un spectacol plin de umor, o parabolă despre om și eternitate.

Articole similare