Acasă Economic Tu cunoşti avantajele unei zile petrecute la SPA?

Tu cunoşti avantajele unei zile petrecute la SPA?

0
Tu cunoşti avantajele unei zile petrecute la SPA?

Nu ţi-a trecut niciodată prin cap să mergi la un centru SPA, dar nu ai ştiut exact ce îţi oferă acesta așa că ai decis să renunți? Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai cunoscute beneficii pe care le poate aduce SPA-ul asupra sănătăţii mentale şi fizice a corpului tău. În primul rând, trebuie să ştii că un centru SPA nu este creat doar pentru oamenii ce deţin o funcţie importantă sau care au o situaţie materială cu multe zerouri în coadă, ci este accesibil aproape oricărui om ce munceşte, îşi plăteşte taxele la stat şi are nevoie automat de câteva ore de relaxare. Și nu vorbim despre relaxarea în faţa unui TV sau de clasicele plimbări în mall, la shopping, ci despre acea relaxare supremă ce îţi atinge toate simţurile! 

Care este atmosfera dintr-un SPA?

În afară de o atitudine mereu pozitivă a angajaţilor ce te vor întâmpina întotdeauna cu un zâmbet pe buze, vei putea să simţi încă de la primii paşi făcuţi în interiorul clădirii, mirosul îmbietor de levănţică şi iris ce te vor face să te detaşezi instant de toate grijile cotidiene. Dar asta nu e tot. Abia începi să te simţi răsfăţat şi ceea ce urmează te va face să devii fidel centrelor SPAA!  La centrul Ida SPA vei găsi armonie şi o îmbinare perfectă între relaxare şi sănătate!

În funcţie de dorinţele tale (dacă ai venit pt destresare, pentru detoxifiere, pentru anumite probleme faciale sau corporale sau ai venit pentru toate acestea la un loc), un angajat te va îndruma către prima tehnică aplicabilă. 

În centrul SPA găseşti masaj facial (ce îţi ajută tenul să îşi recapete frumuseţea şi supleţea naturală), vei găsi de asemenea masaj corporal (ce îţi tonifică musculatura prin tehnici speciale de masaj, astfel scăzând şi aspectul pielii de portocală generat de celulită, atât de inestetică), tratamente corporale (care au rolul de a  catifela pielea corpului şi de a o hidrata corect), sauna uscată sau umedă (ce ajută la detoxifierea organismului încă de la prima şedinţă, dar care ajută şi la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi la reducerea problemelor de la nivel aparatului respirator), diverse băi cu apă termală (atât de sănătoase pentru diferite afecţiuni cum ar fi durerile lombare, cervicale, de genunchi etc) cât şi alte numeroase terapii cum ar fi aromaterapia.

De câte este indicat sa mergi la SPA?

De câte ori poţi. Indicat este să mergi ori de câte ori ai nevoie sau dacă ai posibilitatea să îţi faci un abonament lunar cu o frecvenţă minimă de 1-2 ori/lună. O viaţă echilibrată înseamnă o dietă bazată pe nutrienţi sănătoşi, practicarea sportului (chiar şi simplul mers pe jos 2km/zi este considerat sport), un somn odihnitor, o carte bună citită în timpul liber şi o zi, două la SPA pe lună! Corpul are nevoie din când în când de momente de răsfăţ pentru că aşa cum el ne ajută zilnic în executarea de sarcinilor fără să ceară nimic în schimb, şi noi suntem datori să îi oferim corpului nostru porţia lui de sănătate pe care o merită! 

Pentru că în centrele SPA lucrează doar specialiști cu experiență, fiecare procedură și fiecare tratament recomandate, vor fi alese personalizat, în funcție de obiectivele pe care vizita la SPA le are, astfel încât să te poți bucura de rezultate, încă de la prima ședință.