Sport

Trei puncte aproape sigure pentru fetele de la handbal

Mâine vine Știința la Buzău

În alți ani, duelul dintre Gloria și Știința București ar fi reprezentat doar o formalitate, întrucât cele două cluburi au aspirații cu totul diferite. Buzăul vizează an de an cupele europene, în timp ce bucureștencele, într-un climat normal, încearcă să scape de stigmatul lanternei roșii. Din păcate, Gloria este echipa care va începe meciul de sâmbătă din această postură, fiind ultima clasată, după trei meciuri infernale, ce-i drept. Buzăul, fără punct acumulat, se află la egalitate cu Știința, însă are golaveraj inferior, 77-92, față de 79-86. Cu alte cuvinte, volens-nolens, spectatorii care vor merge la meci vor asista la un derby al codașelor.

Cea mai recentă întâlnire directă între Gloria și Știința s-a consumat în 29 mai 2022. Buzăul se impunea clar, 37-28. La finele ediție 21-22, bucureștencele retrogradau din Liga Florilor.

Partida este programată sâmbătă, de la ora 17.00, prețul unui bilet fiind de 15 lei. Ca și la fotbal, tichetul de intrare poate fi achiziționat atât virtual, cât și de la casa de bilete de lângă Sala Romeo Iamandi. Aceasta va fi deschisă încă de la ora 9.00, până la fluierul de start al meciului.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „F”, rândul 12.

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, de asemenea, în limita locurilor disponibile, în sectorul „F”, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un reprezentant al clubului SCM Gloria Buzău, prezent la Sala Sporturilor. De același regim se vor bucura și persoanele cu dizabilități și seniorii de peste 70 de ani.

Articole similare