Economic

TOP 4 joburi pentru femei care nu implică muncă de birou și plătesc bine

Visezi la un loc de muncă care să nu implice munca tradițională, de birou, în care programul să fie cel tipic, de la 9 la 5? Ei bine, există o serie de joburi care îți oferă șansa de a fi activ, de a realiza sarcini diverse, de a interacționa și a cunoaște oameni noi, toate acestea fără să te simți blocat într-un cadru corporatist. Când vine vorba de alegerea profesională, trebuie să te gândești la preferințele tale și să-ți imaginezi cum ar decurge o zi ideală de lucru, iar apoi să ajungi în acel punct imaginar. 

Iată așadar 4 exemple de joburi care nu implică muncă de corporație, dar care plătesc bine

  • Însoțitoare de zbor 

Ca însoțitor de zbor te vei asigura de bunăstarea și confortul pasagerilor pe durata călătoriei. Ve fi responsabilă de înștiințarea acestora cu privire la normele de siguranță pe care trebuie să le adopte și vei realiza verificările necesare pre decolare. Poți lucra atât pentru companiile aeriene comerciale cât și pentru cele private. În cadrul acestui job vei avea ocazia să călătorești, să vizitezi diverse destinații, să interacționezi cu diverși oameni și, cu siguranță nu te vei plânge de sedentarism sau plictiseală. 

  • Maseur

Terapeuții prin masaj folosesc tehnici specifice de atingere și presiune prin intermediul cărora îi ajută pe pacienți să se destreseze, acestea pot diminua sau chiar trata anumite dureri și totodată, pot reduce tensiunea. Maseurii pot lucra într-un mediu terapeutic dar și într-un spațiu spa. Oricum ar fi, vor face parte dintr-un cadru dinamic, antrenant care îi vor ține activi, în mișcare. 

  • Organizator de evenimente

Organizatorii de evenimente trebuie să colaboreze cu clienții, să țină legătura cu furnizorii, să planifice fiecare moment al petrecerii, să ia decizii inspirate adaptate la preferințele și dorințele celor pentru care pun în scenă evenimentul. Astfel că, odată ce începi acest job vei fi activ în mare parte a zilei, având în vedere câte sunt de pus la punct când vine vorba de o petrecere – botez, zi de naștere, conferință sau chiar nuntă.  

  • Model de videochat

Ca model de videochat vei interacționa cu diverși clienți în mediul online, astfel încât să le oferi acestora o anumită stare de confort, satisfacție, relaxare sau plăcere. Poți face din timpul petrecut în fața monitorului, unul cu adevărat interesant prin faptul că îți vei putea testa limitele, te vei provoca pe tine însuți și vei pune în practică tot ce mentorii ți-au indicat să faci. Cert este că nu te vei confrunta cu momente de monotonie. În acest fel ar decurge o zi de lucru la Kendra Studio un studio de chat din București, care îți oferă șansa să câștigi sume mari de bani, fără a fi obligată să lucrezi în cadrul unui job tradițional, care te nemulțumește. 

În concluzie dacă ești în căutarea unui loc de muncă netradițional, în care poți să îndeplinești sarcini variate, să-ți folosești energia, să fii activă, dar în același timp să câștigi și sume însemnate de bani atunci îndreaptă-ți atenția către variantele de joburi disponibile cum sunt: însoțitoare de zbor, organizator de evenimente, model de videochat sau maseur. 

Sursa: unsplah.com

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker