Economic

Ai nevoie de un laptop mai bun? Ce soluții există dacă nu dispui de bugetul necesar

Lucrezi în fiecare zi pe laptop și cauți un model mai bun, pentru proiectele tale profesionale? Ești gamer pasionat și vrei să joci în rețea cele mai noi scenarii multiplayer? Te relaxează filmele vizionate în weekend și ai nevoie de un laptop cu ecran mare? Iată cum să găsești varianta optimă pentru un echipament performant, chiar dacă bugetul tău este redus.

Stabilește cu exactitate ce tip de laptop îți trebuie

Decide care sunt activitățile pe care le vei realiza cu ajutorul laptopului și întocmește o listă cu programe, aplicații și specificații tehnice necesare pentru o utilizare eficientă a acestui dispozitiv mobil. Dacă nu ai cunoștințe suficiente în domeniul tehnologiei, citește articole de pe blogurile de specialitate, urmărește materialele video cu prezentări de produse și solicită informații detaliate de la retailerii de echipamente IT.

Ia în considerare următoarele criterii: procesor, unități de stocare, memorie RAM, placă video și, dacă este cazul, placă grafică. Ai nevoie de plăci video dedicate, dacă vei realiza pe laptop activități profesionale complexe, de tip editare video, randări 3D sau dacă îl vei utiliza pentru gaming. În celelalte cazuri, poți să alegi laptopuri cu plăci video integrate, care partajează memoria sistemului pentru browsing, muzică, filme, proiecte uzuale de nivel Microsoft Office.

Compară prețurile de la mai mulți comercianți online și magazine fizice

Ca să cumperi un laptop bun la un preț convenabil, nu te grăbi cu achiziția, ci rezervă-ți timp să compari prețurile din ofertele magazinelor online și din magazinele fizice. Urmărește și modelele de laptop refurbished sau resigilate, pentru că beneficiezi de reduceri atractive.

Programează cumpărarea unui laptop nou în perioadele de reduceri, de exemplu Black Friday sau sezonul Sărbătorilor, când toți comercianții anunță campanii promoționale la sute de articole și echipamente IT, gadgeturi, accesorii și periferice de care ai nevoie pentru activitatea ta de zi cu zi și pentru hobby-urile tale.

Alege modalități de plată în rate fără dobândă 

Cea mai bună soluție pentru achiziționarea unui laptop mai bun, mai ales atunci când nu dispui de bugetul necesar, este să alegi modalități de plată în rate. Optează pentru un card de cumpărături, care să-ți ofere toate beneficiile necesare: cumpărături în rate fără dobândă*, primirea bonus sau cashback, oferte promoționale și alte facilități.

Poți să achiziționezi un laptop în rate fără dobândă* prin CardAvantaj, ca să ai rapid și fără eforturi financiare, exact ce-ți trebuie pentru activitățile tale profesionale și de timp liber. Accesează site-ul CardAvantaj și aplica pentru  un card de credit online, pe care să-l utilizezi așa cum dorești, iar bugetul tău să rămână echilibrat, pe termen lung.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

Articole similare