marți, 09 martie 2021

Toma: ,,Cred că este o mare greșeală, cel puțin pentru clasele 1-4, să ții copiii în învățământul online”

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, face un apel la redeschiderea școlilor, cel puțin pentru elevii din ciclul primar, susținând că este o mare greșeală să îi ții pe aceștia în învățământul online. Într-o înregistrare video pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook, Toma spune că ,,educația nu se poate face online, cel puțin la clasele mici” și face apel la guvernanți să deschidă școlile.

,,Cred că este o mare greșeală, cel puțin pentru clasele I-IV, să ții copiii în învățământul online. Educația nu se poate face online, mai ales la clasele mici. Cu această ocazie, insist la actualii guvernanți să schimbe acest sistem. Și părinții și profesorii și copiii vor la școală, în bănci. Putem crea toate condițiile și am creat toate condițiile astfel încât copiii să învețe venind la școală. Cel puțin la aceste clase mici, I-IV”, a spus Toma.

Acesta are și un mesaj pentru cei care vor câștiga alegerile: ,,Sper ca, după alegeri, cine le va câștiga, să ia decizia cea mai înțeleaptă și să nu oprească școlile. Sunt țări importante unde evoluția pandemiei este mai periculoasă și, la cifre mult mai mari decât în România, și s-a luat măsura, chiar dacă s-a închis o parte din economia acelor țări, ca școlile să funcționeze în continuare. Este o decizie corectă”, a mai afirmat primarul Constantin Toma într-o înregistrare video pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook.

 

loading...
error: Content is protected !!