Monden

Theo Rose cântă la After City

La sfârșitul acestei luni cunoscuta Theo Rose va urca pe scena After City Club pentru un super-concert alături de trupa sa. În ciuda vârstei, Theo Rose este deja una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe de la noi, ea reușind să strângă sute de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Artista promite un show plin de energie, ce va include de la melodii pop la piese cu influență balcanică. Concertul va avea loc pe 25 iunie, de la ora 22.00, iar prețul biletelor variază între 70 și 120 de lei.

Theo Rose a devenit vedeta de azi în timpul pandemiei, după ce a compus multă muzică bună și a participat la „Bravo, ai stil!”. Presa o consideră drept una dintre tinerele artiste ale momentului care are o mulțime de colaborări muzicale speciale.

Teodora Maria Diaconu este numele ei real, are  23 de ani, și este născută pe 8 august, în Prahova, în comuna Izvoarele. Sora ei mai mare a îndreptat-o către muzică și ea și-a descoperit dorința de a cânta, de a fi artistă, la 16 ani. Părinții ei n-au fost deschiși față de această alegere, considerând că șansele ca o fată de la țară să ajungă mare artistă erau minime. „Nu puteai ajunge să cânți la evenimente. Există multe exemple în jurul nostru, dar nu-ți închipui că poți fi chiar tu unul dintre aceia care au succes. Pe mine ai mei m-au susținut din răsputeri, dar pe sora mea nu, când și-a dorit să cânte. N-au fost întrutotul de acord cu ideea asta. Până când ea a început să se descurce singură și nu a mai avut nevoie de susținere, arătându-le că merge într-o zonă curată și că lumea asta nu este așa cum își închipuie ei. După care, când am ales și eu la fel, muzica, părinții m-au lăsat pe mâna soră-mi și ea s-a ocupat de tot ce ține de cultură muzicală, îndrumarea către o tehnică vocală bună, și, mă rog, tot ce au însemnat festivaluri de muzică sau pregătirea pentru ele”, își aduce aminte cu plăcere artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare