Sport

FC Buzău s-a întors la treabă! Care sunt primele mutări în Crâng

Vacanţa a luat sfârşit la FC Buzău. După o lună de pauză, fotbaliştii din Crâng au revenit la antrenamente, iar antrenorul Cristi Pustai a condus o primă şedinţă de pregătire pe Stadionul „Metalul”. Sub comanda lui Mister, la primul antrenament au participat 18 jucători, urmând ca alţi cinci, învoiţi, să se alăture lotului astăzi: sud-americanii Ariel Lopez şi Pablo Gaitan, croatul Dinko Trebotic, care a devenit proaspăt tătic, Tudor Oltean şi Robert Sălceanu, implicaţi în susţinerea probelor la Bacalaureat.

Din lotul care a încheiat sezonul trecut nu mai fac parte Radu Zamfir, Paul Paţurcă şi Boudouin Kanda, care au ales să-şi rezilieze contractele cu gruparea din Crâng. O situaţie aparte are Adi Chică Roşă, care s-a întors la Botoşani, conducerea clubului purtând negocieri pentru prelungirea împrumutului golgeterului Buzăului pentru încă un sezon.

La capitolul achiziţii, pentru moment, în probe, sunt doi fundaşi – Ştefan Nedelcu (Metalul Buzău) și Dragoş Bratu (LPS Buzău / Academica Clinceni) – şi mijlocaşul Alexandru Duşmanu (Sport Team / Concordia Chiajna).

Urmează o perioadă de pregătire pe plan local, până pe 8 iulie, când echipa buzoiană va pleca într-un cantonament de două săptămâni, în Poiana Braşov. Până atunci conducerea clubului va purta negocieri cu jucătorii ale căror contracte urmează să expire la finalul acestei luni şi, în acelaşi timp, cu cei care se află pe lista de achiziţii. Nu vor lipsi nici meciurile de verificare, primul adversar care şi-a dat acordul fiind nou-promovata în eşalonul secund, Oţelul Galaţi, data disputării nefiind încă stabilită.

Pustai vrea să aibă lotul definitivat până să plece în cantonament

Lista sosirilor şi a plecărilor rămâne, evident, deschisă, dar nu foarte mult. Cristi Pustai îşi doreşte ca până în momentul plecării în cantonamentul de la Poiana Braşov lotul să fie definitivat. „Ca la orice început de pregătire sunt câţiva învoiţi. Doi-trei care sunt din afara ţării şi la distanţă foarte mare şi nu se vor mai întoarce acasă foarte curând. Lui Trebotic i-a născut soţia, Chică Roşă s-a întors, deocamdată, la Botoşani, Oltean şi Sălceanu susţin probele la Bacalaureat. În această perioadă încercăm să ne completăm lotul astfel încât, la plecarea în cantonamentul de la Poiana Braşov, să avem lucrurile puse la punct. Vom completa şi programul meciurilor de verificare, exceptând întâlnirea, deja confirmată, cu Oţelul Galaţi”, a declarat Mister, potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei buzoiene.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare